Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

New Mexico Magazine is the oldest monthly regional magazine in the country. We focus on the beauty and authentic adventure-steeped culture that is New Mexico.

The NM Magazine App and a $9.99 annual digital subscription offers you access to the full contents of every issue. The best of New Mexico's delicious food, beautiful landscapes, fascinating people, diverse cultures, and incredible opportunities for life-changing explorations are brought to by the magazine's award-winning writers and photographers 12 times a year.
Ново Мексико списание е најстарата месечна регионални списание во земјата. Ние се фокусира на убавина и автентични авантура киснат култура која е во Ново Мексико.

На Н.М. списание App и 9,99 $ годишно дигитална претплата нуди пристап до целата содржина на секое прашање. Најдоброто од вкусна храна Ново Мексико, прекрасни пејзажи, фасцинантни луѓе, различни култури, и неверојатни можности за живот-менување на истражувања се изведени пред лицето на наградуваниот писатели и фотографите на списанието 12 пати годишно.
Прочитајте повеќе
Собери
5,0
Вкупно 2
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

- Minor bug fixes
- Improved SSL certificate validation
- Security update to lib for Google Play InAppBillingService
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
19 септември 2016
Големина
10M
Инсталации
500+
Тековна верзија
2.4.7
Потребен е Android
2.3.3 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
New Mexico Magazine Digital
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.