New Mexico Magazine is the oldest monthly regional magazine in the country. We focus on the beauty and authentic adventure-steeped culture that is New Mexico.

The NM Magazine App and a $9.99 annual digital subscription offers you access to the full contents of every issue. The best of New Mexico's delicious food, beautiful landscapes, fascinating people, diverse cultures, and incredible opportunities for life-changing explorations are brought to by the magazine's award-winning writers and photographers 12 times a year.
Lexo më shumë
5,0
2 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

- Minor bug fixes
- Improved SSL certificate validation
- Security update to lib for Google Play InAppBillingService
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
19 shtator 2016
Madhësia
10M
Instalimet
500+
Versioni aktual
2.4.7
Kërkon Android
2.3.3 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
New Mexico Magazine Digital
Zhvilluesi
495 Old Santa Fe Trail Santa Fe, NM 87501-2750 USA
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.