Kuiz Mania

Contains ads
5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

Kuiz zbavitës, interaktiv, dhe sfidues me pyetje të njohurive të përgjithshme.

Sfidoni vetvetën mbrenda 60 sekonda se sa pyetje mund të përgjigjeni, dhe njëkohësishtë edhe të mësoni gjëra të reja, me kuzin i cili është falas për ta zbritur dhe luajtur.

Ndani rezultatin me shoqëri dhe sfidoni njëri tjetrin mbi njohuritë e përgjitshme, duke e parë se kush ka rezultatin më të mirë.

Në Kuiz Mania gjenden mbi 1000 pyetje të njohurive të përgjithshme, duke e përmirësuar me pyetje të reja çdo muaj.

Luaj dhe Mëso FALAS.
Updated on
Sep 5, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available