OpenPay Merchant

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Produkti më i ri, OpenPay, është zhvilluar në bazë të përvojës së gjerë në Pagesat Dixhitale dhe është në përputhje me rregulloren e re të bazuar në PSD2 dhe Standardet e Open Banking.
OpenPay, një platformë e thjeshtë për t'u integruar, me kosto efektive që mundëson pagesat me Kod QR ndërmjet klientëve dhe tregtarëve lehtësisht nga telefoni.

Mjafton të shkarkoni aplikacionin, të regjistroheni dhe jeni gati për te pranuar pagesa në mënyrë të sigurt.
Updated on
Jun 29, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Bug fixes and improvements