Traumacentrum Karolinksa

Karolinska Universitetssjukhuset har i uppdrag att vara Stockholms läns landstings universitetssjukhus med särskilt ansvar för specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Traumacentrum Karolinska (TCK) är länets och regionens enda mottagande enhet för svårt skadade. Vårt upptagningsområde omfattar cirka 2,5 miljoner individer med cirka 1800 traumafall per år (1500 vuxna; 300 barn), varav drygt 300 patienter är mycket svårt skadade. I Traumacentrums organisation ingår 14 specialiteter inom Karolinska Universitetssjukhuset. Till denna är ett FoUU-råd för trauma kopplat med representanter från de olika specialiteterna med särskilt intresse och kompentens för utbildning och forskning.

Vår mobilapp är till för att ge en inblick i traumaomhändertagandet under det första dygnet. Innehållet är baserat på beprövade erfarenheter hos författarna som medverkar inom FoUU-rådet TCK och utgör en vägledning i traumaomhändertagandet utan avsikt att vara heltäckande. För all fördjupning hänvisas till etablerad traumalitteratur. Vi riktar ett stort tack till alla författare som har bidragit till Traumahandboken, det vill säga den bok som utgör grunden till informationen du nu kan ta del av genom appen.
Read more
Collapse
5.0
1 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Android 9.0 Pie support
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
February 22, 2019
Size
20M
Installs
100+
Current Version
1.1
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Karolinska Universitetssjukhuset
Developer
Karolinska Universitetssjukhuset Karolinska vägen, Solna 171 76 Stockholm
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.