Silk Glossary

A silk dictionary app with data from PandaSilk.
https://www.pandasilk.com/silk-glossary/

App Features:
1. No ads, totally free!
2. Easy search and share
3.Text to speech voice pronunciation
4.16 color theme chooser
5. Add new word in Dictionary
6. Favorites list
7. History maintainer
Lexo më shumë
Palos
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

App icon improvement.
Lexo më shumë
Palos

Informacione shtesë

Përditësuar
6 gusht 2018
Madhësia
5,5M
Instalimet
100+
Versioni aktual
1.2
Kërkon Android
4.4 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
Jessica Hannah
©2019 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.