Magasin Sälen

Contains adsIn-app purchases
1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Magasin Sälen är ett livsstilsmagasin som inspirerar och informerar om allt som händer i Sälen året runt.

I vinternumret blir vi din totala guide på Norra Europas största skidort. Sälen har ett utbud som ingen annan skidort slår. Från offpist skidåkning till nybörjarens och familjens perfekt preparerade nedfarter. Från Hundspann till turåkningsäventyr på fjället eller skoter.

Från mat och nöje i världsklass till oemotståndlig shopping. Vi tar upp trenderna, profilerna och prylarna. Vi tar upp allt som hör till en aktiv och njutbar vintersemester och beskriver det på ett inspirerande sätt i vintermagasinet.

Vår och sommarnumren visar den gröna delen av året då vi växlar om till Sveriges mest varierande cykelområde. Här kan du cykla downhill, crosscountry och landsväg i toppklass. Vi skriver om paddling, vandring, fiske och alla andra aktiviteter som finns på sommaren. Självklart guidar vi er till mat och nöje.

Kalla fakta delen är en oumbärlig del för den som letar information i Sälenområdet. Den innehåller allt från mat och nöjesguider till olika pist eller cykelkartor beroende på säsong.

Våra lyxiga Magasin Sälen kommer ut 4 gånger per år.
Updated on
Nov 21, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, App activity and 2 others
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

What's new

Bug fixes and improvements