Partia Demokratike

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Partia Demokratike ka hedhur themelet e të gjitha proceseve modernizuese post-komuniste: të drejtësisë, pronës, sipërmarrjes, lëvizjes së lirë, rilindjes perëndimore të Shqipërisë.

Ne besojmë se mirëqënia, e drejta, liria dhe demokracia janë të mira publike për të gjithë. Ne besojmë se liria e qytetarëve, liria më e madhe në familje, në institucione, në sipërmarrje, në punë, në shkollë e kudo tjetër, është çelësi i suksesit tonë kombëtar.

Partia Demokratike lindi nën terrorin e regjimit më të egër që kishte njohur Europa e pasluftës, në mesnatën e 11 dhjetorit 1990, si parti e lirisë dhe atdhetarisë.

Që në gjenezën e saj, Partia Demokratike përqafoi përgjegjësinë politike e qytetare në vend të aventurizmit politik, zgjodhi tolerancën në vend të luftës së re të klasave, zgjodhi gjithëpërfshirjen në vend të diferencimit idelogjik, krahinor apo fetar, zgjodhi dashurinë në vend të urrejtjes.Këto janë vlerat e ADN-së dhe të identitetit tonë si forcë politike.

Me këto vlera dhe përmes tyre fiton demokracia, fiton Shqipëria.
Updated on
Mar 5, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

v 3.05