Ај на кафе!

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Со новата апликација, Ај на кафе, повеќе не мора да чекате за вашата нарачка. Преку неа сега можете директно да го гледате менито на вашиот омилен локал, да правите нарачки, да побарате келнер или сметка. И сè тоа од удобноста на вашата маса!
Updated on
Sep 3, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- Нови дополнителни функционалности
- Подобрувањe на перформансите
- Поправањe на грешки