500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

L'app d'experiències i rutes a Reus amb tres grans propostes: el passeig de la Boca de la Mina, les rutes saludables i el mapa cultural.

Passeig de la Boca de la Mina
Gaudeix d'un dels espais verds més emblemàtics i singulars de Reus, el passeig de la Boca de la Mina, amb una experiència immersiva, amb realitat augmentada i continguts addicionals. Podràs conèixer la història, el valor patrimonial i tot allò que fa únic aquest espai natural. L'app et proposa:

Continguts: Onze punts d'interès i itineraris guiats al voltant de la ruta cultural, les rutes de l'aigua i les rutes saludables, amb descripcions, fotografies antigues, fotos 360°, vídeos i audioguies. Mira els vídeos per endinsar-te en la història i els testimonis d’un indret que ressegueix el camí d’arribada de l’aigua a Reus.

Minijocs: per a nens i nenes en edat escolar però també per a persones de qualsevol edat amb ganes de divertir-se i aprendre jugant. Entra en un entorn 3D i supera els reptes, captura gotes d'aigua i fes la gimcana que et proposem. Aconseguiràs punts que et permetran pujar al rànquing i stickers per a la teva col·lecció. Ja ho tens? Pots fer-te una selfie per compartir.

Realitat augmentada: compara el passeig actual amb com era abans amb les fotos de l'època.

Consulta els indicadors ambientals que recullen els diferents sensors situats al passeig i que converteixen la Boca de la Mina en un laboratori del projecte Reus Smart City.

Accedeix al Geoportal de Reus amb els punts d'interès de la ciutat (https://geoportal.reus.cat/inici/)

L'app també et dóna accés a l'agenda de ciutat amb les activitats que podràs fer a Reus (https://www.reus.cat/agenda)

Projecte cofinançat per l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya a través dels fons FEDER (PO FEDER 2017-2020)
Més informació a: https://bocadelamina.reus.cat/

Mapa cultural
Dissenya la teva pròpia ruta cultural amb el Mapa cultural, que identifica i geolocalitza els espais i equipaments culturals més destacats.
Més informació a: https://www.reus.cat/cultura

Rutes saludables
Segueix les rutes saludables de Rutes Reus amb la xarxa d'itineraris per fer a peu o en bicicleta, al ritme que vulguis. L'app et mostra el recorregut i tots els punts d'interès geolocalitzats, amb tota la informació per conèixer a fons aquests espais i consells perquè la pràctica esportiva sigui encara més fàcil i agradable.
Més informació a: https://www.reus.cat/rutesreus

Rutes Reus és una app de l'Ajuntament de Reus (https://www.reus.cat/)
Updated on
Jan 19, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data isn’t encrypted
You can request that data be deleted

What's new

Millora de la usabilitat en la introducció del nom del avatar.