Primera Hora

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

The Primera Hora application has the latest local news, alerts, photos, videos, and entertainment. Be informed all the time with local, sports and entertainment news. Primera Hora’s App is free and includes local news with HD videos. Share news with your friends via e-mail, Facebook, Twitter and sms.

Sections:

News
The most important news about Puerto Rico, Entertainment, Sports and Lifestyle. Share them with your friends via e-mail, Facebook and/or Twitter.

Multimedia
Access our multimedia content, galleries and videos.

Horoscope
Check your daily horoscope and your lucky numbers.


Latest news
Keep up with breaking news of primerahora.com.


Feedback? Suggestions? Issues? Please contact our support team at mobilesupport@gfrmedia.com. We’ll do our best to assist you. Your feedback is important to us.
примена Примера Hora има најновите локални вести, известувања, фотографии, видеа, и забава. Бидат информирани во секое време со локалните, спортски и забавни вести. App Примера Hora е бесплатно и вклучува локални вести со HD видео. Сподели вест со вашите пријатели преку e-mail, Фејсбук, Твитер и смс.

делови:

Вести
Најважните вести за Порторико, забава, спорт и начин на живеење. Споделете ги со вашите пријатели по е-пошта, Фејсбук и / или Твитер.

Мултимедија
Пристап до нашите мултимедијални содржини, галерии и видеа.

хороскоп
Проверете вашиот секојдневен хороскоп и вашиот среќен број.


Последни вести
Остане во чекор со кршење на вести на primerahora.com.


Повратна информација? Предлози? Прашања? Ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка на mobilesupport@gfrmedia.com. Ние ќе се потрудиме да ви помогне. Вашето мислење е важно за нас.
Прочитајте повеќе
Собери
4,3
Вкупно 5.001
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Minor bug fixes and other improvements.
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
26 март 2019
Големина
16M
Инсталации
500.000+
Тековна верзија
3.18.2
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Корисничка интеракција
Понудено од
GFR Media – Primera Hora
Програмер
50 Carr. 165 Sector de Buchanan Parque Industrial Amelia Guaynabo, PR 00968-8024
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.