Primera Hora

4 706
Contains Ads

The Primera Hora application has the latest local news, alerts, photos, videos, and entertainment. Be informed all the time with local, sports and entertainment news. Primera Hora’s App is free and includes local news with HD videos. Share news with your friends via e-mail, Facebook, Twitter and sms.

Sections:

News
The most important news about Puerto Rico, Entertainment, Sports and Lifestyle. Share them with your friends via e-mail, Facebook and/or Twitter.

Multimedia
Access our multimedia content, galleries and videos.

Horoscope
Check your daily horoscope and your lucky numbers.


Latest news
Keep up with breaking news of primerahora.com.


Feedback? Suggestions? Issues? Please contact our support team at mobilesupport@gfrmedia.com. We’ll do our best to assist you. Your feedback is important to us.
Lexo më shumë
4,3
4 706 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Minor bug fixes and other improvements.
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
17 tetor 2018
Madhësia
13M
Instalimet
500.000+
Versioni aktual
3.16.2
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë të moshës 10+
Elementet interaktive
Përdoruesit ndërveprojnë
Autorizimet
Ofruar nga
GFR Media – Primera Hora
Zhvilluesi
50 Carr. 165 Sector de Buchanan Parque Industrial Amelia Guaynabo, PR 00968-8024
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.