Crkveni Kalendar

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Crkveni Kalendar je sveobuhvatna android aplikacija koja pruža pravoslavnim vernicima praktičan način da prate i obeleže verske praznike i blagdane prema julijanskom kalendaru. Uz bogat izbor kalendara koji označavaju važne datume kao što su pravoslavni sveci, nedjelje i značajni praznici poput Uskrsa i Božića, ova aplikacija postaje nezamenljiv alat za sve one koji žele biti u toku sa svojom verom.

Osim što nudi detaljne informacije o svakom prazniku i običaju, pružajući personalizovani način da pratite vaše slave, zadušnice i posebne datume. Takođe, mogućnost postavljanja podsetnika pomaže vam da ne propustite važne datume i ceremonije.

Jednostavno i intuitivni korisnički interfejs omogućuje vam da brzo pronađete željene informacije o pravoslavnim verskim praznicima i datumima. Pregledajte svetičine opise, obrede i posebne značajne svakog praznika, a sve to dostupno je na srpskom jeziku, čime se olakšava pristup informacijama bez ikakvih barijera jezika.

Crkveni Kalendar je idealan za sve vernike koji žele uskladiti svoje duhovne obaveze s modernim načinom života. Bilo da ste u pokretu, na poslu ili kod kuće, ovaj mobilni kalendar omogućava vam da ostanete povezani s vašom verom u svakom trenutku.

Aplikacija je besplatna za preuzimanje , čime se osigurava potpuno neometano iskustvo za korisnike. Bez obzira jeste li verski stručnjak ili tek početnik u pravoslavnoj veri, Crkveni Kalendar pruža vam pouzdane informacije i resurse kako biste proslavili praznike i blagdane s puno razumevanja i duhovne povezanosti.

Preuzmite Crkveni Kalendar i istražite bogatstvo pravoslavnih običaja, svetaca i događaja, dok vas aplikacija vodi kroz verski kalendar i pruža uvid u duboke tradicije i duhovne vrednosti koje prožimaju pravoslavnu veru. Iskusite duhovno bogatstvo vaše vere uz ovu korisnu i informativnu aplikaciju!
Updated on
Aug 1, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

Azuriranje