Mashriq TV

Contains Ads

This is official Android application for Mashriq TV with Live streaming and VOD.
Lexo më shumë
4,7
71 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Minor Design Update
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
28 gusht 2018
Madhësia
6,8M
Instalimet
10.000+
Versioni aktual
3.0.0
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
Mashriq TV
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: Shtetet e Bashkuara të AmerikësGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.