AutoModus - Autorijden zonder afleiding

100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

De AutoModus app beloont je als je jouw telefoon niet gebruikt tijdens het autorijden. Maak samen met AutoModus het verkeer veiliger door NIET te (handsfree) bellen, appen of je telefoon te gebruiken achter het stuur.

💪 Mobielvrij
Met AutoModus rijd je mobielvrij in de auto, op de motor of op de scooter. NIEUW: De app start en stopt automatisch zodra je telefoon via bluetooth verbinding maakt met je autoradio.

💰 Sparen voor een goed doel
Met AutoModus spaar je voor het goede doel: Interpolis doneert € 0,50 aan een goed doel voor elke 100 kilometer die je in AutoModus rijdt. Kies zelf het goede doel waarvoor jij wil rijden. Je kunt kiezen uit:
- Vereniging Verkeersslachtoffers
- De Voedselbank
- KiKa

Niet storen
Met AutoModus geef je via de niet storen-functie van je telefoon uitzonderingen op. AutoModus werkt het beste samen met deze functie om zo inkomende oproepen en berichten te dempen. Je krijgt dan na je autorit alle berichten en gemiste oproepen alsnog te zien.

🛣️ Veiliger van A naar B
Met AutoModus rijd je veilig van A naar B met je eigen navigatie-app. Je start je routeplanner gemakkelijk vanuit de AutoModus app. Heb je ingesteld dat de app automatisch start en stopt? Dan hoef je de AutoModus app niet eens te openen voordat je de navigatie instelt.

🎯 AutoModus gebruikt locatiegegevens
Tijdens het gebruik van AutoModus worden je locatiegegevens gelezen, ook als je de app niet gebruikt of als de app gesloten is. De app gebruikt locatiegegevens om de afstand te bepalen die jij mobielvrij rijdt, en dus om een juiste bijdrage aan het goede doel te berekenen. De locatiegegevens worden niet bewaard of opgeslagen. Naast het berekenen van jouw mobielvrije kilometers, heeft AutoModus die toegang nodig zodat jij de app gelijktijdig kunt gebruiken met een navigatie-app én om het batterijverbruik laag te houden.
Updated on
Feb 10, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available