Courier and RT Member Rewards

Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Courier and RT Member Rewards is a free app for select readers of the Courier and Review Times newspapers. This app contains discounts and savings at local businesses in the newspaper distribution area and nationwide.

Some exciting features:
* No printing of coupons - just show & save!
* Push notification - app notifies you when a deal is nearby.
* GPS search. Find deals nearby or wherever you are.
* Over 50 area locations with more to come.

Questions or concerns email helpdesk@saveheretoday.com.

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.
Курир и RT земјите Награди е бесплатна апликација за одредени читателите на весници курир и преглед тајмс. Оваа апликација содржи попусти и заштеди на локалните бизниси во областа на дистрибуција на весници и на национално ниво.
 
Некои возбудливи особини:
* Не печатење купони - само се покаже и спаси!
* Push известувањата - стан Ве известува кога договорот е во близина.
* GPS пребарување. Најдете се занимава во близина или каде и да сте.
* Над 50 локации област со повеќе да дојде.
 
Прашања или проблеми во е-мејл helpdesk@saveheretoday.com.
 
Континуираната употреба на GPS работат во позадина драматично да се намали животниот век на батеријата.
Прочитајте повеќе
Собери
3,3
Вкупно 3
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Updated Services Category with More Offers!
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
25 септември 2018
Големина
5,2M
Инсталации
100+
Тековна верзија
1.15.1
Потребен е Android
4.0.3 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
QC Total Tech
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.