QuitEase Pro® Stop met roken

10+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Ontsnap aan de greep van nicotineverslaving met QuitEase Pro®, een baanbrekend maandprogramma dat ontworpen is om je direct en zonder de noodzaak voor nicotinevervangers te laten stoppen. Dit programma vereist slechts een minimale tijdsinvestering, waardoor het perfect past in je drukke levensstijl terwijl het toch effectieve resultaten levert.

QuitEase Pro® onderscheidt zich door zijn holistische aanpak, die zowel de fysieke als emotionele uitdagingen van het stoppen met roken aanpakt. Het programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en maakt gebruik van bewezen technieken zoals hypnotherapie, ademhalingsoefeningen, affirmaties, visualisatietechnieken en mindfulness. Deze methoden zijn zorgvuldig geselecteerd om te zorgen dat ze aan de individuele behoeften van elke deelnemer voldoen, waardoor de kans op langdurig succes aanzienlijk wordt vergroot.

De flexibiliteit van QuitEase Pro® komt tot uiting in de combinatie van traditionele consulten (in de praktijk of via een groepssessie) en de moderne mogelijkheden van Mobile Health (MHealth) technologieën. Dit zorgt ervoor dat deelnemers op elk gewenst moment en plaats toegang hebben tot ondersteuning, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om begeleiding en motivatie te ontvangen wanneer je die het meest nodig hebt.

Door te kiezen voor QuitEase Pro®, kies je niet alleen voor een programma dat je de tools en technieken biedt om te stoppen met roken, maar ook voor een steunnetwerk dat je helpt deze significante verandering in je leven vol te houden. Neem vandaag nog de stap naar een gezonder, rookvrij leven met QuitEase Pro®. Jouw pad naar vrijheid van nicotine wacht op je, volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Begin nu aan je reis naar een leven vrij van de ketenen van nicotineverslaving.
Updated on
Mar 8, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

App support