OnaCat.Ràdio

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

OnaCat.Ràdio és una emissora online dedicada les 24 hores al dia a la música en català. És la primera i l’única que ofereix un servei d’aquest tipus.

La nostra programació està formada per programes específics i música actual “non stop” amb salutacions dels seus protagonistes i informació de l’actualitat amb falques identificatives de l’emissora de ràdio.

El gruix de la seva programació està en mans del pop i el rock (rock urbà, so laietà, rock català, cançó melòdica…), sense deixar de banda altres tendències i/o estils com, per exemple, el jazz, música clàssica, sardanes, nova cançó, havaneres, rumba catalana...
Els programes específics són els següents:

- “Amb Accent Obert”, espai dedicat als millors èxits de tots els temps. S’emet els dilluns a les 13h.

- “ActualiCAT”, tota l’actualitat de la música de l’àrea dels Països Catalans. S’emet els divendres a les 9h, 13h i 19h (aquest programa es difon a més per 9 emissores més, 7 de Catalunya i 2 de les Balears).

- “Sons a Cau d’Orella”, programa d’havaneres i cançons de taverna. S’emet els diumenges a les 9h.

- “Aire”, bloc de sardanes dels diumenges que consta de tres programes: “Sardanes d’Autor” a les 10h, “Ara i Sempre” a les 11h i “Coblejant” a les 12h.

- “Efemèrides”, les efemèrides de la música de casa nostra. S’emet els dimecres a les 8h, 12h i 16h, els dijous a les 9h, 13h i 19h i els divendres a les 11h i 17h.

- “Les Entrevistes”, presentació de les novetats discogràfiques amb entrevistes als seus protagonistes. S’emet els dimarts i els dijous a les 11h.

- “Catalunya a l’Olympia”, recitals dels nostres artistes al Teatre Olympia de Paris. S’emet els dimecres a les 12h.

OnaCat.Ràdio és la ràdio de la música dels Països Catalans.
Updated on
Jun 15, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

Actualizaciones técnicas