Reddit: Social News, Trending Memes & Funny Videos

839.819
Contains Ads
·
Нуди купувања во апликација
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

With over 100K active communities, on Reddit you can laugh, think, discuss and dig deep into topics that matter to you.
Reddit is free and open for everyone to post, share, vote and discuss.

Reddit is powered by people. Your communities upvote and downvote posts to highlight the most interesting and relevant content. On Reddit, your privacy and opinions matter.
You can share your passion for your favorite books, movies, video games, sports, TV shows, music and technology with millions of people who share your interests.

With Reddit's official app, you can keep up with the most recent trends on the internet! Discover breaking news first, viral video clips, funny jokes, and hot memes. The official Reddit app makes it easy to find the topics most relevant for you, with an infinite scroll of content streams including, GIFs and videos, night mode, and a lightning fast-loading interface. The official Reddit app has access to exclusive new features like Chat, Community Group Chat and more.

Get the best of what really interests you
You can join any community you find interesting, get your news, ask for advice, discuss sports and voice your opinion. Create a personalized feed by subscribing to your favorite subreddits. You can get a socially curated, constantly updated stream of news headlines, fun stories, sports talk, games, viral pics, top memes, and videos that interest you. If you’re into gaming and sports, you can discover the best Xbox and PS4 deals, talk PUBG or Fortnite strategy while discussing the latest NFL, NBA, MLB, and soccer games.
You can see what’s trending on Reddit by visiting r/popular.

Contribute & Share
Upload photos, post memes, contribute stories, join discussions, and help other people find the best stories, videos, pics, games, and news by upvoting and downvoting posts. Share and discuss posts with other redditors.

Chat with the community
Chat and Community Group Chat are now available on the official Reddit app. Chat is free, secure and fast! You can use it everywhere, and it syncs across all your mobile and desktop devices. You can join the chat room in a community like r/Fortnite or have a one-on-one conversation about science, movies, makeup, sports, or your favorite funny cat GIFs.
With communities focused on entertainment, news, sports, DIY, viral memes, cats, cartoons, and more... You can find your home on Reddit.

Privacy Policy: https://m.reddit.com/wiki/privacypolicy

User Agreement: https://m.reddit.com/wiki/useragreement

Content Policy: https://m.reddit.com/wiki/contentpolicy
Со повеќе од 100K активни заедници, на Reddit можете да се смеете, размислувате, дискутирате и копате длабоко во теми што ви се важни.
Reddit е слободен и отворен за сите да објавуваат, споделуваат, гласаат и дискутираат.

Reddit се напојува од луѓе. Вашите заедници ги зголемат и намалуваат мислењата за да ги нагласат најинтересните и релевантните содржини. На Reddit, вашата приватност и мислења се важни.
Можете да ја споделите вашата страст за вашите омилени книги, филмови, видео игри, спортови, ТВ емисии, музика и технологија со милиони луѓе кои ги споделуваат вашите интереси.

Со официјалната апликација на Reddit, можете да продолжите со најновите трендови на интернет! Откријте ги најуспешните вести, вирусни видео клипови, смешни шеги и жешки меми. Официјалната апликација Reddit го олеснува наоѓањето на темите кои се најрелевантни за вас, со бесконечен свиток на содржини, вклучувајќи, GIF и видеа, ноќен режим и интерфејс за брз внес на молња. Официјалната апликација за Reddit има пристап до ексклузивни нови функции, како Chat, Community Chat Chat и повеќе.
 
Добијте најдобро од она што навистина те интересира
Можете да се придружите на која било заедница што ќе ја најдете интересна, да ја добиете вашата вест, да побарате совет, да дискутирате за спортот и да го искажете своето мислење. Направете персонализирана храна со пријавувањето на вашите омилени подреденија. Можете да добиете социјално куриран, постојано ажуриран прилив на вести наслови, забавни приказни, спортски разговор, игри, вирусни слики, топ меми и видеа кои ве интересираат. Ако сте во игри и спорт, можете да ги откриете најдобрите Xbox и PS4 се занимава, да разговарате со PUBG или Fortnite стратегија додека разговарате за најновите NFL, НБА, MLB и фудбалски игри.
Можете да видите што е Trending на Reddit со посета на r / популарни.

Придонесете и споделете
Вчитувајте фотографии, објавувајте меми, да допринесувате за приказни, да се придружите на дискусиите и да им помогнете на другите луѓе да најдат најдобри приказни, видеа, слики, игри и вести со објави и пораки. Споделете и разговарајте со мислења со други redditors.
 
Разговарајте со заедницата
Чет и групен разговор во заедницата сега се достапни на официјалната апликација Reddit. Чет е бесплатен, сигурен и брз! Можете да го користите насекаде и да ги синхронизира сите ваши мобилни и десктоп уреди. Можете да се приклучите на собата за разговор во заедница како r / Fortnite или да имате еден-на-еден разговор за науката, филмовите, шминкањето, спортот или вашите омилени смешни мачки за GIF.
Со заедници фокусирани на забава, вести, спорт, DIY, вирусни меми, мачки, цртани филмови и многу повеќе ... Можете да го најдете вашиот дом на Reddit.
 
Политика на приватност: https://m.reddit.com/wiki/privacypolicy
 
Договор за користење: https://m.reddit.com/wiki/useragreement
 
Политика за содржина: https://m.reddit.com/wiki/contentpolicy
Прочитајте повеќе
Собери
4,6
Вкупно 839.819
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

• Fixed night mode flair readability
• Added option to hide 1:1 and group chats
• Chat messages from blocked users now auto-collapse
• Fixed issue where chat messaging screen gets stuck on loading snoo
• Fixed multiple app windows being opened
• Fixed persistent refresh button
• Fixed issue preventing gif and video uploads
• Fixed new comment text getting appended to random comments in thread
• Fixed blank push notifications
• Fixed mod distinguished and stickied comments not showing correctly
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
16 јануари 2019
Големина
Варира со уред
Инсталации
10.000.000+
Тековна верзија
Варира со уред
Потребен е Android
Варира со уред
Оцена на содржината
За возрасни 17+
Интерактивни елементи
Корисничка интеракција
Производи во апликација
1,99 US$ - 99,99 US$ по ставка
Понудено од
reddit Inc.
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.