100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Naturens Rige er Ringkøbing-Skjern Kommunes app, hvor du kommer helt tæt på Danmarks geografisk største kommune. Der vil løbende komme nyt indhold til, så tjek det ud!

Appen kræver adgang til internettet. Der vises såvel kommunens egne som andre offentlige data. Der vil derfor kunne opstå perioder, hvor der ikke er adgang til kort og data. Vi kan ikke garantere at de viste faciliteter er helt ajourførte, en sti kan blive våd og et toilet kan være ude af drift, men vi håber at du med appen er hjulpet rigtigt godt på vej.

Du får overblik over beliggenheden af Ringkøbing-Skjern Kommunes skatkammer af natur og kultur. Du finder et væld af praktiske informationer om oplevelser, ture og historier i Danmarks største kommune.

Kommunen er kendt for sine mange naturtilbud og friluftsmuligheder og med den store geografi kan det være svært at overskue det hele. Men ikke længere, da Naturens Rige APP vil hjælpe dig på vej.

APP´en viser punkter med beskrivelser, links eller videoer og giver dig de informationer, du har brug for når du er på tur. Du kan også finde viden om ruter, overnatningsfaciliteter i naturen, sejlads- og fiskemuligheder, kulturhistoriske fortællinger, parkering, toiletter, udsigtssteder og meget mere.
Updated on
May 21, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection