RT News

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

RT is a 24/7 English-language news channel. We are set to show you how any story can be another story altogether. Broadcasting over six continents and 100 countries, our coverage focuses on international headlines, giving an innovative angle set to challenge viewers worldwide.

The channel is government-funded but shapes its editorial policy free from political and commercial influence. Our dedicated team of news professionals unites young talent and household names in the world of broadcast journalism.

We're here to bring you another story.
RT е 24/7 англиски јазик информативен канал. Ние се поставени за да ви покажеме како секоја приказна може да биде друга приказна целосно. Емитување во текот на шест континенти и 100 земји, нашата покриеност се фокусира на меѓународните наслови, давајќи иновативен агол во собата да предизвика гледачи низ целиот свет.

Каналот е финансирани од владата, но ја обликува својата уредувачка политика без политички и комерцијални влијание. Нашиот тим на професионалци вести обединува млади таленти и апарати за домаќинство имиња во светот на емитување новинарство.

Ние сме тука да ви донесе друга приказна.
Прочитајте повеќе
4,5
Вкупно 57.598
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Version: 3.5
- Improved stability

If you like the new version of our application, please leave your a review in the Store - it will help us a lot!
Feel free to contact us via email: webteam@rt.com
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
12 септември 2018
Големина
15M
Инсталации
1.000.000+
Тековна верзија
3.5.15
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Корисничка интеракција
Понудено од
RT (Russia Today)
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.