RT News

Contains Ads

RT is a 24/7 English-language news channel. We are set to show you how any story can be another story altogether. Broadcasting over six continents and 100 countries, our coverage focuses on international headlines, giving an innovative angle set to challenge viewers worldwide.

The channel is government-funded but shapes its editorial policy free from political and commercial influence. Our dedicated team of news professionals unites young talent and household names in the world of broadcast journalism.

We're here to bring you another story.
Lexo më shumë
4,5
57 641 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Version: 3.5
- Improved stability

If you like the new version of our application, please leave your a review in the Store - it will help us a lot!
Feel free to contact us via email: webteam@rt.com
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
12 shtator 2018
Madhësia
15M
Instalimet
1.000.000+
Versioni aktual
3.5.15
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Adoleshentët
Elementet interaktive
Përdoruesit ndërveprojnë
Autorizimet
Ofruar nga
RT (Russia Today)
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.