Startpagina.nl

50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Startpagina.nl biedt al 17 jaar een selectie van relevante, betrouwbare Nederlandse websites, verzameld door de redactie. Overzichtelijk opgedeeld in categorieën. Je kunt je eigen interessegebieden bepalen en de inhoud van de app daarop laten afstemmen. Dus bekijk je nooit financieel nieuws, of mode, dan kun je dat uitzetten.

Je kunt je eigen opstartscherm indelen: apps, links en pagina’s toevoegen, ook als die niet van Startpagina zelf komen. Daarnaast is er een handige zoekfunctie beschikbaar voor specifiekere onderwerpen. Met deze gratis app heb je altijd al je favoriete websites bij de hand; op je mobiel of tablet. Bezoek alle websites die je wilt, bekijk eenvoudig en snel het weer en de verkeerssituatie op de weg, of luister radio direct via de app. Veilig winkelen op handmatig uitgekozen websites, inspiratie opdoen of bijlezen op social media of nieuwssites: op de Startpagina app kan het allemaal.

We horen graag wat je ervan vindt. Gebruik de ‘Stuur opmerking’ knop in de app, of mail ons op webmaster@startpagina.nl. Je feedback is belangrijk voor ons, en de app blijven we continu verder ontwikkelen en verbeteren.
Updated on
Jun 30, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Startpagina vereenvoudigt! Met deze update zorgen we ervoor dat jullie via een bookmark op Startpagina.nl komen. Startpagina is responsive waardoor er geen aparte app meer nodig is, de oude app komt hiermee te vervallen. Zo blijf je up-to-date en blijven we de vertrouwde Startpagina met handgeselecteerde links naar de beste Nederlandstalige, veilige en betrouwbare websites. Veilig en onbezorgd internetten doe je bij Startpagina!