TTK m-Bank

4.7
144 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Application for mobile banking of TTK Bank AD Skopje provides:
- Accounts
- Payment cards
- Credits
- Deposits
- Opening deposit account
- Block payment card
- PP30/PP50 payment
- and many others

The application is free for use.
Updated on
Jul 30, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

Ratings and reviews

4.8
139 reviews
viktor MICEVSKI
November 4, 2022
Super applikacija. Top
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
Димитар Велјановски
February 10, 2023
Прво нешто што го забележав е дека не ми ја помни сесијата, односно на секое отворање на апликацијата треба да се најавам и нема quick login со fingerprint или нешто слично. Исто така, многу често се случува да се најавам, да одам во тековна сметка и додека се вчитува да ме врати назад на екран за најава (баг?). Денес пробав да се најавам, апликацијата crash-на.
2 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
April 15, 2020
Единствен проблем ми е потребата за најава секој пат штом излезам од екранот на апликацијата. Последната верзија има баг на Android 8.0. После внес на ПИН за софтверски токен не ме најавува, односно веднаш ме враќа на почеток со известување 'Вашата сесија е истечена'. Единствено решение беше исклучување на опцијата за најава со ПИН.
7 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

Google maps improvements!