Sify Samachar - India News

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Sify Samachar is multilingual news app which offers news on India in English and regional languages from top Indian publications. Get breaking news and opinions from India in English, Hindi, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Gujarati, Punjabi, Marathi and Bengali.

Features of the Samachar app:
The Samachar app showcases a variety of Indian publications that cover topics from Indian politics, cricket, sports, Bollywood, southern Indian cinema, business and technology.

Your favourite publications at one place: View stories and headlines by publication name. Choose the publications you want to follow.

Choose your language: Opt to read hyper local news in the language of your choice English, Hindi, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Gujarati, Punjabi, Marathi and Bengali.

Top stories and trending topics: Choose the sections that interest you (say Sports or Politics) and stay updated on the latest on the topics you track
Sify Samachar е повеќејазична вести стан, кој нуди вести на Индија во англиски и регионални јазици од најдобрите индиски публикации. Земете кршење вести и мислења од Индија на англиски, хинди, тамилски, телугу, каннада, таџикистански, гуџарати, панџаби, Марати и бенгалски.

Карактеристики на стан Samachar:
Во стан Samachar покажа различни индиски публикации што го покриваат теми од индиската политика, крикет, спорт, Боливуд, јужна Индија кино, бизнисот и технологијата.

Вашиот омилен публикации на едно место: Види приказни и наслови по име објавување. Изберете публикации сакате да го следат.

Изберете јазик: го читаат хипер локални вести на јазикот на вашиот избор Англиски, Хинди, тамилски, телугу, каннада, таџикистански, гуџарати, панџаби, Марати и бенгалски.

Топ приказни и trending теми: Изберете делови што ве интересира (да речеме спорт или политика) и да останат во тек со најновите на теми да ги пратите
Прочитајте повеќе
Собери
3,9
Вкупно 36
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Bug fixes and performance improvement.
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
19 септември 2018
Големина
Варира со уред
Инсталации
1.000+
Тековна верзија
0.0.1
Потребен е Android
Варира со уред
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Корисничка интеракција
Понудено од
Sify Technologies Limited
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.