Sify Samachar - India News

Contains Ads

Sify Samachar is multilingual news app which offers news on India in English and regional languages from top Indian publications. Get breaking news and opinions from India in English, Hindi, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Gujarati, Punjabi, Marathi and Bengali.

Features of the Samachar app:
The Samachar app showcases a variety of Indian publications that cover topics from Indian politics, cricket, sports, Bollywood, southern Indian cinema, business and technology.

Your favourite publications at one place: View stories and headlines by publication name. Choose the publications you want to follow.

Choose your language: Opt to read hyper local news in the language of your choice English, Hindi, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Gujarati, Punjabi, Marathi and Bengali.

Top stories and trending topics: Choose the sections that interest you (say Sports or Politics) and stay updated on the latest on the topics you track
Lexo më shumë
3,9
35 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Bug fixes and performance improvement.
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
19 shtator 2018
Madhësia
Ndryshon sipas pajisjes
Instalimet
1.000+
Versioni aktual
0.0.1
Kërkon Android
Ndryshon sipas pajisjes
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Elementet interaktive
Përdoruesit ndërveprojnë
Autorizimet
Ofruar nga
Sify Technologies Limited
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.