Sis Hair

Official app for Sis Hair

https://www.sishair.com/

Sis Hair provides 100% human hair weaves and hair extensions. Virgin hair, remy hair, ombre hair, closures and frontals, wigs, clip-in hair, tape-in hair & i tip hair.
Lexo më shumë
Palos

Ç'të reja ka

User interface improvement.
Lexo më shumë
Palos

Informacione shtesë

Përditësuar
26 korrik 2018
Madhësia
6,4M
Instalimet
100+
Versioni aktual
2.0
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
Beijing Ultrasonic
Zhvilluesi
Baojia Road, Tongzhou District, Beijing, 101107 China
©2021 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, kryen një transaksion me Google Payments dhe pranon Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.