Kezedben a biztonságod

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

A Kezedben a biztonságod rendszer megalkotásánál az volt a célunk, hogy a modern technikát hívjuk segítségül a biztonság érdekében. Manapság mindegyikünk zsebében ott lapul egy tenyérnyi lehetőség a biztonságunk fokozása érdekében; az okostelefon. Ennek tudását fogtuk munkára, és hívtuk segítségül hozzá az önkormányzat és a rendőrség erőforrásait. A végeredmény a Kezedben a biztonságod rendszer lett, amely azonnali segítséget jelent a kiránduláson elszenvedett bokaficamtól az éjjeli utcai támadásig minden vészhelyzetben.

Segítség a szeretteidtől / Segíts a szeretteidnek!

Először is, a Kezedben a biztonságod használata teljesen ingyenes. Nincs más dolgod, mint letölteni az alkalmazást a telefonodra, és szólni azoknak is, akikre Te is vigyázni akarsz, vagy akik segítségére Te is számítasz, hogy tegyék ugyanezt. Velük párosítani kell a telefonodat, és innentől számíthattok egymás segítségére.

Segítség a városodtól

Azon városokban, ahol bevezetik a Kezedben a biztonságod rendszerét, dönthetsz úgy, hogy szükség esetén igénybe veszed a város segítségét.

Hogy mit jelent ez? Egyszerű!

Ha Pánikriasztást indítasz, akkor az a szeretetteid telefonján kívül eljut a városi központba is. Innen megpróbálnak majd elérni Téged a telefonodon, és ha nem tudnak meggyőződni arról, hogy biztonságban vagy, akkor a kellő segítséget már el is indítják hozzád.

Részletes használati útmutató:
http://kezedbenabiztonsagod.hu/files/files/hasznalati_utmutato.pdf
The security system in your hands megalkotásánál was our aim is to call on the help of modern technology to ensure safety. Today, each of us there lurks in his pocket a handful of opportunities to enhance our safety; the smartphone. We captured this knowledge to work, and called for help to the local government and police resources. The outcome is in your hands has become a security system that is about immediate relief bokaficamtól suffered the trip the night street attack every emergency.

Help the szeretteidtől / Help your loved ones!

First, use your safety in your hands completely free. Not to do is download the app to your phone and talk to those who also want to take care of you, help you or who you can expect to do the same. They must be paired with your phone, and from that can count each other's help.

Help the city Jerusalem

In cities where introduce a security system in your hands, you may choose to make use of the city for help, if necessary.

What does that mean? Simple!

If you start a panic alarm, you love to get outside of the phone in the city center. From here they are trying to achieve and on your phone, and if they can not make sure that you are safe, then the necessary assistance has already initiated to you.

Advanced User's Guide:
http://kezedbenabiztonsagod.hu/files/files/hasznalati_utmutato.pdf
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Első indításnál tapasztalt hibaüzenet javítása
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
June 22, 2018
Size
6.9M
Installs
10,000+
Current Version
2.5.1
Requires Android
4.3 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Shares Location
Permissions
Offered By
nrgMEDIA
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.