Smart Drive

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Smart Drive -sovelluksen avulla SmartDrive –palvelun asiakkaat voivat saada autonsa vakuutuksiin liittyviä alennuksia. Alennuslaskennan piiriin pääsee kuukausittain, ajamalla Smart Drive -sovelluksella vähintään 200 km kuukaudessa, vähintään 10 eri kerralla.

Sovellus mittaa ajotapaa ja käyttäjät voivat saavuttaa ajotapapisteillä etutasoja, jotka määrittävät vakuutusmaksun alennuksen. Etutasot määräytyvät seuraavasti ajotapapisteiden mukaisesti:

- Top 5% kuljettajista - Etutaso 4
- Top 10% kuljettajista - Etutaso 3
- Top 25% kuljettajista - Etutaso 2
- Top 50% kuljettajista - Etutaso 1

Sovellus analysoi käyttäjän ajotapaa nopeusrajoitusten noudattamisen sekä kovien jarrutusten ja kiihdytysten perusteella. Ylinopeus, kova jarrutus sekä kova kiihdytys aiheuttavat miinuspisteitä ja pisteytys muodostuu miinuspisteiden sekä ajetun matkaan suhteesta.

Sovellus tallentaa käyttäjän miinuspisteet, mutta ei esimerkiksi sijaintitietoa siitä, missä miinuspiste on tullut. Sovellus ei myöskään tallenna arvoja ajonopeuksista, nopeusrajoituksista tai kiihtyvyysarvoista.

Nopeusrajoitusdata on peräisin Väyläviraston Digiroadista.
Updated on
Feb 11, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Ramppien nopeusrajoituksia ei enää huomioida ja ylinopeuksista aiheutuvien pistevähennyksen toleranssia kasvatettu siten, että pistevähennyksiin vaaditaan pitempi ylinopeuden ajaminen.