Monterey County Herald

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

The brand-new Monterey County Herald mobile app is the most comprehensive, accurate, and content-rich source of local news for the communities of Monterey County, CA.

Here are just a few of the many features of our new app:

• Improved push notifications for Breaking News
• Attractive layout for ease of use
• Convenient sharing capabilities
• Frequent updates to ensure the latest news is always at your disposal
На сосема нова Монтереј округот хералд мобилен стан е најмногу сеопфатни, точни, и со содржина богат извор на локални вести за заедниците на Монтереј Каунти, CA.

Еве само неколку од многуте карактеристики на нашиот нов стан:

• Подобрена притисни известувања за кршење на вести
• Атрактивен изглед за леснотијата на користење
• Практично споделување способности
• Честите промени за да се обезбеди на најновите вести е секогаш на располагање
Прочитајте повеќе
3,4
Вкупно 30
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

This release includes bug fixes, and optimizations.
• Resolved a bug that prevented Google Analytics from working as expected.
• Improved Push notification subscription tracking.
• Resolved an issue that prevented badges from updating and clearing correctly.
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
25 септември 2018
Големина
12M
Инсталации
5.000+
Тековна верзија
7.3.10
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Digital First Media, Inc.
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.