Monterey County Herald

30
Contains Ads

The brand-new Monterey County Herald mobile app is the most comprehensive, accurate, and content-rich source of local news for the communities of Monterey County, CA.

Here are just a few of the many features of our new app:

• Improved push notifications for Breaking News
• Attractive layout for ease of use
• Convenient sharing capabilities
• Frequent updates to ensure the latest news is always at your disposal
Lexo më shumë
3,4
30 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

This release includes bug fixes, and optimizations.
• Resolved a bug that prevented Google Analytics from working as expected.
• Improved Push notification subscription tracking.
• Resolved an issue that prevented badges from updating and clearing correctly.
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
25 shtator 2018
Madhësia
12M
Instalimet
5.000+
Versioni aktual
7.3.10
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë të moshës 10+
Autorizimet
Ofruar nga
Digital First Media, Inc.
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.