Ukiah Daily Journal

44
Contains Ads

The brand-new Ukiah Daily Journal mobile app is the most comprehensive, accurate, and content-rich source of local news for the communities of Mendocino County.

Here are just a few of the many features of our new app:

• Improved push notifications for Breaking News
• Attractive layout for ease of use
• Convenient sharing capabilities
• Frequent updates to ensure the latest news is always at your disposal
Lexo më shumë
Palos
3,8
44 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

This release includes bug fixes and stability enhancements.
Lexo më shumë
Palos

Informacione shtesë

Përditësuar
12 dhjetor 2018
Madhësia
11M
Instalimet
1.000+
Versioni aktual
7.3.11
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë të moshës 10+
Autorizimet
Ofruar nga
Digital First Media, Inc.
©2019 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.