TB CENTER - BILVÅRD

Tomelilla Bilcenter är ett bilvårdsföretag som varit verksamma i Tomelilla i över 10 år. Vi erbjuder dig som privatperson eller företagskund allt inom bilvård.

Vi på TBcenter lägger stor vikt på dina önskemål som kund och strävar efter att levera en bil i så gott skick som möjligt. Vi har under åren behandlat över 6500 bilar med bra rykten och nöjda kunder. Vi är stolta över vår stora andel nöjda och återkommande kunder.


Kvalité & Kundservice:

Vi har behandlat tusentals bilar genom åren med mycket bra rykten, alltid top notch reslutat samt fenomenalt kundservice och kvalitet. Vi sysslar med Bilvård för att det är kul och för vår stora passion för bilar.

Vi är inte tidspressade som många stora Bilvårdskedjor/Centers som gärna gör det ”snabbt och enkelt”. Vi är istället inriktade på kvalitet och nöjda kunder! På Tomelilla Bilcenter erbjuder vi allt från tvätt av er bil till fullständiga rekonder!


Master Certifierat Center - Tac System

Tomelilla Bilcenter är ett Master Certifierad Center för professionell bilvård av Tac System.
Vi är stolta att vara det enda Master certifierade centret i Sverige för Tac System.
Ett självklart val om man vill ha 100% kvalitet!
Hos oss ska alla oavsett budget eller önskemål få det dom vill ha.
Våra Bilvårdstekniker har stor erfarenet av Lackkorrigeringar och rekonder, välutbildade med stor passion och stolthet för yrket.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

initial release
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
November 28, 2020
Size
4.3M
Installs
10+
Current Version
1.0
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Permissions
Offered By
Google Commerce Ltd
Developer
Ödmanssonsgatan 6 261 34 Landskrona
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Language: English (United States)All prices include VAT.
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.