Fes Goig Ascó!

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Catalan

Fes Goig Ascó! és una aplicació per SmartPhones amb tecnologia nativa d’iOs destinada al ciutadà, amb la voluntat de donar un canal de comunicació directe amb l’administració local mitjançant un producte fàcil, senzill i gratuït per tal de poder informar de possibles incidències a la ciutat.

Aquesta aplicació, per a les seves característiques, entronca amb les tendències actuals de Govern obert, participació ciutadana, i transparència municipal.

El Govern Obert és un canvi de model en les administracions públiques, una nova manera de governar i de treballar des de l’organització municipal. Aposta per un govern de la ciutat obert, més transparent i accessible, que reconeix la saviesa de la societat i és capaç de connectar les capacitats de les organitzacions i els ciutadans.

És un model on l’administració informa, obre el seu coneixement, escolta a la ciutadania, hi conversa i cerca la seva col·laboració, fomentant un major ús de les noves tecnologies. El Govern Obert es basa en tres grans principis: Transparència, Participació i Col·laboració.

Actualment les ciutats no tan sols depenen de la seva dotació d'infraestructures físiques ("capital físic"), sinó també, i cada vegada més, de la seva disponibilitat i qualitat de la comunicació del coneixement i de la infraestructura social ("el capital intel·lectual i social") que tinguin. Aquesta última forma de capital és decisiva per a la competitivitat urbana. És en aquest context que el concepte de "smart city" (ciutat intel·ligent o digital) s'ha introduït com un element estratègic per a abastar els factors de producció urbana moderna en un marc comú i per posar en relleu la creixent importància de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), el capital social i el medi ambient, en el perfil de la competitivitat de les ciutats.
És en aquest sentit que moltes ciutats (sovint petites i mitjanes) es summen a aquesta tendència de voler ser una “ciutat intel·ligent”.
Make Asco Joy! is an application for smartphones with iOS native technology aimed at citizens, in order to provide a direct communication channel with the local product using a simple, easy and free to be able to report any incidents in the city.

This application, for its characteristics, linked to the current trends of open government, citizen participation, transparency and municipal.

Open Government is a shift in government, a new way to govern and work from the municipal organization. Commitment to a city government open, transparent and accessible, which recognizes the wisdom of society and is able to connect the capabilities of organizations and citizens.

It is a model where the administration reportedly opened his knowledge, listening to the public, there conversation and search their collaboration, encouraging greater use of new technologies. Open Government is based on three principles: transparency, participation and collaboration.

Currently cities not only depend on the provision of physical infrastructure ("physical capital") but also, and increasingly, the availability and quality of communication of knowledge and social infrastructure ("capital intellectual and social ") they have. This last form of capital is decisive for urban competitiveness. It is in this context that the concept of "smart city" (smart city or digital) has been introduced as a strategic element to include the factors of production in a modern urban setting common to highlight the growing importance of the Information and Communications Technology (ICT), the capital and the environment, the profile of the competitiveness of cities.
It is in this sense that many cities (often small and medium) Summit is this trend of wanting to be a "smart city".
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Millores d'estabilitat i modificació de text per a la llei de protecció de dades (RGPD)
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
April 12, 2019
Size
26M
Installs
500+
Current Version
3.0.20190412
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Technodac
Developer
C/Pin i Soler 38, Local 4 43002 Tarragona
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.