3,5
11,8 илј. рецензии
500 илј.+
Преземања
Оцена на содржината
Сите
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот

За апликацијава

Подобрената мобилна апликација Telekom MK ви ги нуди сите информации за вашата искористеност на интернет, минути, роаминг и SMS на вашите мобилни броеви, воедно е најдобрата алатка за едноставно и лесно следење на сите ваши фиксни и мобилни услуги на едно место. Дополнително, Telekom MK ви нуди најбрз и најбезбеден начин да ги платите вашите сметки и да надополните припејд ваучер. Управувајте со вашите и услугите на вашите најблиски насекаде во секое време.

Што нуди Telekom MK?

1. Едноставно следете ја потрошувачката – сѐ на почетниот екран.
• Проверете во секое време колку минути имате потрошено и колку преостануваат
• Имајте преглед на потрошувачката на мобилен интернет брзо и едноставно
• Следете повеќе додадени услуги: управувајте со услугите на вашите најблиски преку додавање на нивните проеви на вашиот профил
• Dark mode тема на апликацијата: персонализирајте го изгледот на апликацијата според вашите преференци и лични потреби

2. Управувајте со повеќе услуги на едно место
• Управувајте со сите услуги со едноставен преглед: разговори, SMS, роаминг, интернет пакети и фиксни услуги
• Управувајте со додадени броеви од вашите најблиски
• Додадете нови броеви на вашиот профил едноставно и брзо

3. Имајте преглед на деталите за услугите и активации на дополнителни пакети
• Добивајте известување за месечните сметки и нивниот статус
• Купете дополнителни пакети за разговори, SMS, роаминг и интернет

4. Платете ги вашите сметки или сметките на други со внесување на бројот на фактурата или со скенирање на баркодот на хартиената сметка.
• Детален преглед над сите ставки во вашиот месечен износ за плаќање
• Платете повеќе сметки одеднаш
• Платете електронски со кредитна или дебитна картичка
• Добивајте нотификации за навремено и редовно плаќање на сметките
• Проверете ги платените сметки од минатите месеци

5. Дополнување на припејд ваучер
• Уживајте во ексклузивните понуди само преку Telekom MK и бидете во тек со останатите понуди
• Надополнете го вашиот припејд ваучер или на друг Телеком број
• Едноставно активирајте дополнителни пакети

6. Помош и поддршка
• Контактирајте со корисничка поддршка преку Live chat
• Добијте одговори на често поставените прашања во секцијата за Помош и поддршка
• Пријавете можни пречки во користењето на Телеком услугите, детектирајте ги и решете ги во најбрз можен рок преку опцијата Виртуелен техничар
• Следете ја состојбата на пријавените пречки во користењето на Телеком услугите и дознајте веднаш штом истите се отстранети
Ажуриранa на
17.8.2022

Безбедност на податоците

Безбедноста започнува со разбирање како програмерите ги прибираат и споделуваат вашите податоци. Праксата во однос на приватноста и заштитата на податоците може да се разликува според користењето, регионот и вашата возраст. Програмерот ги обезбедил информацииве и може да ги ажурира во иднина.
Апликацијава може да ги споделува овие типови податоци со трети страни
Лични податоци, Финансиски податоци и 4 други
Оваа апликација може да ги прибира овие типови податоци
Лични податоци, Финансиски податоци и 5 други
Податоците се шифрираат при префрлување
Податоците не може да се избришат
3,5
11,8 илј. рецензии
Goran Nikolikj
26 септември 2022
Aplikacijata ne raboti na honor 9x telefon...
20 лицa сметаат дека рецензијава е корисна
Дали сметате дека ова е корисно?
Jovica Angelov
27 октомври 2022
Seuste ne mozam da ja platam smetkata preku aplikacijata ili potocno dve nedeli
5 лицa сметаат дека рецензијава е корисна
Дали сметате дека ова е корисно?
Meri Apostolova
8 септември 2022
Odlocna aplikacija mi se dopagja
9 лицa сметаат дека рецензијава е корисна
Дали сметате дека ова е корисно?

Што има ново

Bug fixes and stability improvements.