WeConnector

Contains Ads

WeConnector APP and www.weconnector.com are owned by The Study Point LLP which was established in the year of early 2014.

WeConnector gives you an opportunity to promote all allowed services for our service providers in various ways. It includes but not limited to Educational, Freelancer, Financials, House Hold, Home Care, Personal Care, Medical, Automobile Services etc. By listing services on App, we help Service Providers to make these easily available in all permissible areas. Thousands of people can search required services which will helps in their daily life.

We try to make accurate and up-to-date information available to users, in some cases an item on our App/website may be overpriced or under priced. This can happen due to a typo, human errors, digital images, technical error or a mismatch information received from our partners.

Most of products or services are only to redirect you to providers. You may get in touch with providers to buy such product or services. For these type of products and services, we do not take any responsibility for the quality, price, originality, payment loss. You need to verify the details of any product and services with the provider. We advise to make the payment in the appropriate way and do not get cheated. In such cases, we do not take the responsibility to recover your money.

1.Who can become Service Provider or User?

Answer - Any individual, company/organization with minimum age of 18 Years.
No Age limit for Users

2. Why to become the WeConnector Service Provider?

Answer - We help all providers to publish their services and connect with new Users to grow business.

3. How to become Service Provider and what are requirements?

Answer - Please refer the Users and Providers Guide on App or Website

4. After becoming the Service Provider. when services can be published?

Answer - Immediately. After adding services, we will review the accuracy. If everything is correct, it will be approved within 2-5 working days. Services will be published automatically post approval.

5. How to add/publish, delete or modify Services.

Answer - Please refer the Users and Providers Guide on App or Website

6. What type of Services are allowed to publish on this website or App?

Answer - All type of Services which are allowed by local law can be published.

7. Is there any fee for publishing the Services?

Answer - This is absolutely free for now. We will review this decision from time to time and keep it free until we change our decision.

8. Is there any limit of publishing Services for each Service Provider?

Answer - Currently we have not kept any limit and anyone can publish unlimited Services. We will review this decision from time to time and keep it unlimited until we change our decision.

9. Is there any fee or charges for becoming Users or Service Provider?

Answer - This is absolutely free for now. We will review this decision from time to time and keeps it free until we change our decision.

10. What if the Service Provider wants to modify Services?

Answer - Please delete old and add new with updated details.

10. What are the things to take care & what is the best practice for adding and publishing Services

Answer - Please refer the Users and Providers Guide on App or Website

11. Can Service Providers sell any Services directly from this website or App?

Answer - No, All Users will be redirected to respective service providers.

12. Who is responsible for paying applicable taxes for sold products & services directly or indirectly from this website.

Answer - Individual Service Providers / Company/ Organization are responsible for paying applicable taxes.

13. How Users contact Service Providers?
Answer - Please refer the Users and Providers Guide on App or Website

14. We keep the rights to show advertisement by Google or other Ad network on any products or services page.
Read more
Collapse
5.0
4 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

User friendly simple Interface
Image at registration is not mandatory
Permission issue has been fixed
Issue at registration page is fixed
New Callback function has been added. Anyone can request for call back from service provider, property/PG owner.
New functions to post new jobs, add rental property and add PG (Paying Guest) have been introduced. People can easily search Jobs, PG, Property
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
August 10, 2019
Size
6.5M
Installs
50+
Current Version
1.1.21
Requires Android
6.0 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Users Interact, Shares Location
Permissions
Offered By
The Study Point LLP
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.