3news is a credible news mobile app that delivers objective content and breaking news on timely basis.

The app also features live streams, audio on demand ,video on demand, searchable archival materials and many more.

3news is a property of MG Digital Media Limited.
Lexo më shumë
4,0
4 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Informacione shtesë

Përditësuar
23 shkurt 2018
Madhësia
13M
Instalimet
100+
Versioni aktual
1.0
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
MG Digital Limited
Zhvilluesi
12th Kanda Avenue John Hammond Street Kanda, Accra
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.