TiBO Mobile TV

3.8
1.84K reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

TIBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TIBO box apo TIBO Smart TV.
TIBO Mobile është për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo 3G/4G.

ÇFARË SHIKON ME TIBO MOBILE?

Merreni TV shqip me vete, kudo dhe kurdo! Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TIBO Mobile mund t’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus, restorant, plazh, etj.
Në çdo çast dhe me një klikim ju shikoni “LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Çfarë përmban paketa e abonimit:
• 25 Kanale origjinale TIBO dedikuar filmave, serialeve, dokumentarëve dhe programeve për fëmijë.
• Transmetim ekskluziv OTT i Serisë A Italiane në partneritet me platformën sportive Oversport, së bashku me kampionatet dhe eventet më të ndjekura.
• 100 kanale shqiptare dhe të huaja Live TV me një përmbajtje të panumërt filmash, serialesh, dokumentarësh, emisionesh, programesh për fëmijë dhe kampionatesh e eventesh sportive.
• Video On Demand në TIBO FLIX me mbi 3000 filma për të gjithë familjen, shfaqje të ndryshme, koncerte, etj... Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhni nëntitujt në shqip ose në anglisht për filmat on demand.
• Shërbimin Catch-up, i cili mundëson shikimin e programeve pas përfundimit të tyre falë regjistrimit automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekura.

Vëmendje:

• TIBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti me shpejtësi mbi 1mbps 3G, 4G apo Wi-Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar të dhëna nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
• Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje “small screen” në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

PËR ÇDO PAQARTËSI OSE PROBLEM KUJDESI I KLIENTIT TIBO ËSHTË NË DISPOZICION PËR T’JU NDIHMUAR 24/7
FB / Twitter / Instagram / Skype: TIBOiptv
Mob: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: info@TIBO.tv

EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444
AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012
Updated on
Jun 29, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

Ratings and reviews

3.8
1.59K reviews
A Google user
September 10, 2019
Until three weeks ago, everything was working well. But for the past three weeks it has major issues. The channels freeze and stop working. Support team doesn't answer on the phone and takes very long on the live chat for them to reply. I have missed many football matches due to this issue. Highly disappointed.
141 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
May 18, 2019
The perfect app for tv entertainment in your pocket! Easy to use, very good quality of the image, VOD available to choose from a large variety of content. Last but not least, great assistance from their team. Highly recommended!
124 people found this review helpful
Did you find this helpful?
TIBO SHPK
May 20, 2019
Faleminderit Gazmend Malo për fjalët e mira, e vlerësojmë shumë çdo vëmëndje tuajën ndaj shërbimeve tona. Shikim të këndshëm me TiBO IPTV
fjona caushaj
July 6, 2022
Perfect for watching movies and tv channels, I have internet from tibo aswell and works perfectly fine. I strongly recommend it to my friends and others. Worth the money
28 people found this review helpful
Did you find this helpful?
TIBO SHPK
October 7, 2022
Faleminderit shume per vleresimin. Shikim te kendshem :)

What's new

Live TV Streaming
Video-on-Demand (VOD)
Electronic Program Guide (EPG)
Multiview Channels
Parental Controls
Kids Profile
Catch-up TV
Subtitles and Closed Captioning
Search and Recommendations
Picture-in-Picture (PiP) Mode
Reminders and Notifications