Chitraltimes

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

CHITRAL TIMES Published from Chitral NWFP Pakistan..., chitral news linking you with outer world..., Chitral Pakistan, Kalash Festivals, khowar, chitrali, kalash, ,CHITRAL shandur, polo, Kalasha, Himaliya, Terichmir, nwfp, NWFP tourism, traks, chitral news, chitral times, kalash festivals, tourism kalash valleys, mountain peaks, terichmir, khow, tradition of chitral, music of chitral, music of pakistan, khowar music, chitrali food, Hindukush, Mastuj, Gilgit, royal family of chitral, Bumborate, ...Kalasha, garum chashsma, chitral fort, shahi Mosque, Mehtar Rule, Rumbor, ...
traditional games, Chitral Pakistan , Pakistan Chitral , Bumburate, Mastuj, Boroghil, Pologround, News Chitral, Chitrali, Chittral, Chitrral, Chatral, Drosh, Booni, Lawari Tunnel, Terichmir, Mehtar, Histry of Chitral Histry polo, tug of war, patti, shubinak, chitral news, khowar news, Lawari tunnel
music items of chitral, chitralnews, chitraltimes, chitrali, ayun, drosh, booni, buni, chitral news, voice of chitral, khowar news, kalasha, kalash, news, chitral, bumborate, mastuj, booni, shandur, jashne chitral, mountaineering, garam chashma, mehtar chitral, ruler of chitral, chitral news, akhare chitral, chitral radio, chitral polo ground, chitral Pakistan, aga khan, akhs, akrsp, akdn, akes, pdcc, aku, shahzada, prince, press, chitral press, press club, awaz e chitral, gilgit, chitral road, hunza, lawar tunnel, nha
Читрал пати Објавено од Читрал NWFP Пакистан ..., Читрал вести што ги поврзува со надворешниот свет ..., Читрал во Пакистан, Калашите фестивали, khowar, chitrali, Калашите,, Читрал shandur, поло, Kalasha, Himaliya, Terichmir, nwfp, NWFP туризам , traks, Читрал вести, Читрал пати, Калашите фестивали, туризам Калашите долини, планински врвови, terichmir, khow, традиција на Читрал, музика на Читрал, музика на Пакистан, khowar музика, chitrali храна, Hindukush, Mastuj, Гилгит, кралското семејство на Читрал, Bumborate, ... Kalasha, garum chashsma, Читрал Фор, Shahi џамија, Mehtar правило, Rumbor, ...
традиционалните игри, Читрал во Пакистан, Пакистан Читрал, Bumburate, Mastuj, Boroghil, Pologround, вести Читрал, Chitrali, Chittral, Chitrral, Chatral, Drosh, Booni, Lawari тунел, Terichmir, Mehtar, Histry на Читрал Histry поло, затегнување на војната, Пети , shubinak, Читрал вести, khowar вести, Lawari тунел
музика предмети на Читрал, chitralnews, chitraltimes, chitrali, ayun, drosh, booni, buni, Читрал вести, гласот на Читрал, khowar вести, Kalasha, Калашите, вести, Читрал, bumborate, mastuj, booni, shandur, jashne Читрал, планинарење, GARAM chashma, mehtar Читрал, владетелот на Читрал, Читрал вести, akhare Читрал, Читрал радио, Читрал поло земјата, Читрал во Пакистан, Ага Кан, akhs, akrsp, akdn, воено, но штом, pdcc, Aku, shahzada, принц, притиснете, Читрал печат, прес-клуб, awaz е Читрал, Гилгит, Читрал патот, Хунзите, lawar тунел, Nha
Прочитајте повеќе
4,2
Вкупно 23
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

The voice of Chitral
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
28 март 2018
Големина
2,3M
Инсталации
500+
Тековна верзија
1.0
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Chitraltimes
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.