Traffi Hunter

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Traffi Hunter az ÉV ALKALMAZÁSA!

Nemzeti Dohánybolt kereső?
Nem, de MEGKERESTÜK és FELTÖLTÖTTÜK POI listánkba a dohányboltokat. Hibát találtál? Jelezd nekünk! info@traffihunter.hu

***** MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT! *****

Magyarországon elsőként tettük lehetővé a KPM(Közlekedési Felügyelet) ellenőrzések jelentését, így még időben meg tudjátok nézni, hogy műszakilag rendben van-e a gépjárművetek.

Úgy gondoljuk, a kamionos közösséggel kiegészülve, a lehető legfrissebb, és legpontosabb közúti információkat tesszük elérhetővé.

Okos megoldás okos sofőröknek okostelefonra!

Tudtad, hogy a legmodernebb traffipaxok már 2 kilométerről is bemérhetik az autókat? És azt tudtad, hogy akár a 300 000 forintot is elérheti a gyorshajtási bírság? Szeretnéd megkímélni magad a fölösleges kiadásoktól? Akkor próbáld ki a traffipax jelző alkalmazásunkat! Rendszeresen frissülő adatbázisa tartalmazza a rendőrség által publikált összes traffipaxot, a telepített mérési pontokat és a felhasználók által jelentett mérések helyét, illetve a jelentett műszaki ellenőrzések hollétét is.

Miben különbözik az alkalmazásunk a többi hasonló app-tól?

A mi szolgáltatásunk itt még nem ért véget! Számos apróság teszi különlegesé és szerethetővé programunkat! Lehetővé tettük, hogy a memóriakártyára telepíthesd az app-ot, így nem foglalja a helyet a telefon memóriájában. Folyamatosan bővülő POI listánk rengeteg olyan pontot tartalmaz, ami hasznos lehet számodra, melyekhez igény esetén oda is navigál az alkalmazás. Itt megtalálhatod a gyorséttermeket, ha éhes vagy, az autószervizeket, ha zörög valami a motorháztető alatt, a benzinkutakat, ha esetleg lógna a mutató, a Nemzeti Dohányboltokat, ha füstölögni támadna kedved, és még számos más hasznos pontot.

A könnyű kezelhetőség érdekében számos technológiai újdonság is belekerült az alkalmazásba. Fekvő módban eltüntethető a menüsor, így teljes képernyőn láthatod a térképet, a listákat, vagy akár a beállításokat. A Traffi Hunter nem csak csipog, hanem beszél is! Ha három kilométeres körzeten belül traffipaxot érzékel, verbálisan is közli, így biztos nem fogsz azért fékezni, mert mondjuk SMS-t kaptál. A beállításokban be tudod állítani a riasztási távolságot (akár 100 méteres körre szűkítve a figyelt területet a „Város mód” használatával), a riasztás módját, és a jelzendő kategóriákat.

A Folyamatos képernyő-mód bekapcsolásával megakadályozhatod, hogy a kijelző elsötétüljön, így bármikor ellenőrizheted a közeledben lévő traffipaxok pozícióit. Az adatbázis frissítése gomb megnyomására az időközben a listára került felhasználók által jelentett mérések helyeit is tudni fogja az alkalmazás. Az Információ gombbal a program részletes leírását és használati útmutatóját tudod előhívni.(Első használat előtt ajánlott elolvasni!) És végül, de nem utolsó sorban, mi NEM logoljuk a pozíciódat! TUDTAD, hogy a legtöbb hasonló alkalmazás (közösségi navigáció, traffipax jelző) nyomon követi merre jársz? Maradjon ez a te titkod!

De a szavak helyett beszéljenek inkább a tettek!

Töltsd le most A Traffi Huntert, hogy ne a bírság legyen az utolsó csekk a pohárban!

Az adatok frissítése, és a térkép nézet használata adatforgalommal jár! Az alkalmazás internetkapcsolat nélkül is működik.

A folyamatos GPS használat gyorsan meríti a telefon akkumulátorát, így autós töltő használata ajánlott!

Keywords: trafipax, sebesség ellenőrzés, sebességellenőrzés, trafihunter, trafihánter
Traffik Hunter USE OF THE YEAR!

National Tobacco Store search?
No, but we sought and uploaded the POI list at tobacco shops. You found a bug? Give us a shout! info@traffihunter.hu

***** First time in Hungary! *****

Hungary was the first to allow the KPM (Transport Authority) the report of inspections, more time so you can look that technically the car is OK rivals.

We think the trucker community supplemented, made available to date, and accurate road information.

Smart solutions for smart drivers smartphone!

Did you know that the most modern speedcams at 2 kilometers is metered into cars? And did you know that up to HUF 300,000 can also access the speeding fine? Do you want to spare yourself from unnecessary expenditures? Then try a speed trap warning app! Regularly updated database contains the location of all reported Speedcam published by the police, the measuring points are installed and users by measuring and whereabouts of the reported technical inspections.

How different our application to other similar app from?

Our service here is not over yet! Many trifle makes our program special and lovable! It allowed that the memory card was telepíthesd the app, so you do not book a place in the phone's memory. Continually expanding our list of POI contains a lot of points, which is useful for you, which you need in case there is navigating the application. Here you can find fast food restaurants, if you're hungry, the car service to you rattle something under the hood, the gas stations, you may hang in the index, the National Tobacco stores, if füstölögni feels like doing, and many other useful points.

For ease of handling numerous technology innovations has also been added to the application. Landscape mode can hide the menu bar, so you can see a full-screen map, lists, or even the settings. The Traffik Hunter not only tweet, but also talking about! Speed ​​cameras when it detects within a three-kilometer radius, communicate verbally, so you're not going to brake so because they say SMS is received. The settings you can set the alarm distance (up to 100 meters narrowing the circle listening area by using the "City Mode"), the alert mode, and also be made clear categories.

Continuous-screen mode can be prevented by turning on the display to go blank, so any time you can check speedcams in positions near you. Pressing button will update the database reported by users in the meantime list the places to know the measurements of your application. The Info button and operating instructions for a detailed description of the program can be recalled. (Recommended to read before first use!) And last but not least, we do not klogd your position! Did you know that most similar applications (community navigation, speed trap warning) follow-up where you are? Keep it in your secret!

But rather than speak words instead of deeds!

Download it now Hunter The Traffik, a fine not to be the last check in the glass!

Updating data, and use the map view of network traffic act! The app works without an Internet connection.

The continuous use of GPS quickly drain the phone's battery, car charger so recommended!

Keywords: trafipax, cruise control, speed control, trafihunter, trafihánter
Read more
Collapse
4.7
33,179 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

*** TI KÉRTÉTEK ***
- PUSH értesítések, hogy időben értesülj a kiemelt rendőrségi akciókról

*** POI újdonságok ***
- Új autómentők, hogy biztosan számíthass valakire

*** Hibajavítások ***
- Rengeteg hibát kijavítottunk, például hogy megkapd az éjszakai módot facebook megosztás után
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
October 27, 2017
Size
4.7M
Installs
500,000+
Current Version
1.7.0
Requires Android
2.2 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
BubokSoftware
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.