MammaFitness

5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

MammaFitness träning och kost har visat sig vara något som kvinnor har länge sökt, ett balanserat sätt att fokusera på grundläggande vanor som främjar en bra livsstil, till skillnad från hetsbantande och övertro på olika magiska träningspass.

MammaFitness tjänster håller alltid en mycket hög nivå, kostrådgivningen ges av leg dietister och nutritionister och våra tränare är licensierade personliga tränare med flerårig praktisk erfarenhet från arbete på gym.

Vi har även kompetens inom bland annat IBS, diabetes 1 och 2, hypotyreos, allergier och specialkost.

Det som skiljer vårt erbjudande från vanliga tränings- och kostappar är vad vi kallar för accountability. Våra medlemmar vet att coacherna gör en uppföljning varje vecka av kost och träning, det gör att det känns lite svårare att ta den enkla vägen och strunta i de goda föresatserna. Men det är också en trygghet att veta att vi alltid finns där för att hjälpa och stötta när det känns som jobbigast. Att vi alltid finns där för dig när du behöver oss.
Updated on
Feb 9, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, Financial info and 5 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

– Stabilitetsförbättringar och buggfixar.