เที่ยวคนเดียว

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Thai

พบกับแอพฯท่องเที่ยว เรื่องเที่ยวมันอยู่ในสายเลือดคิดถึงเรื่องเที่ยว คิดถึงแอพเรา พร้อมนำเสนอรูปแบบใหม่ๆและมีฟังก์ชั่นมากกว่าที่ท่องเที่ยว

-เลือกรูปภาพในแอพเป็น wallpaper บนมือถือคุณได้เอง
-ตั้งค่ารับการแจ้งเตือนเมื่อมีบทความใหม่หรือบทความอัพเดท
-เลือกหมวดหมู่ได้อย่างง่ายดาย
-ค้นหาข้อมูลได้ง่าย
-เปลี่ยนธีม ทั้งสี และมุมมองอย่างเช่นแบบสว่างหรือแบบเหมาะกับกลางคืนหรือที่แสงน้อย
-อื่นๆในอนาคต

ขอขอบคุณสำหรับการใช้งานแอพเรา เราก็เที่ยวคนเดียวแบบเดียวกับเพื่อนๆนั่นล่ะ

อ่านและตอบแบบสอบถามเพื่อที่จะเป็นแนวทางกันได้เลยนะ เราเริ่มลงโพลล์ให้คุณได้แสดงความคิดเห็นเกี่ยวกับเที่ยวคนเดียวกันแล้วล่ะ

เรากำลังอัพเดท
-รีวิวการเดินทางซึ่งจะเพิ่มเติมอย่างต่อเนื่อง

สำหรับคนที่มีความชื่นชอบการเที่ยวคนเดียว หากต้องการอ่านบทความที่น่าสนใจจากเราเกี่ยวกับการเที่ยวคนเดียวและอื่นๆที่เกี่ยวข้องกับการเที่ยวคนเดียว สามารถอ่านได้ทุกที่ทุกเวลาที่สามารถเชื่อมต่อหรือเข้าถึงอินเตอร์เน็ตได้

ก่อนอื่นต้องบอกก่อนนะว่าการเที่ยวคนเดียวในรูปแบบของแต่ละคนนั้นมีความแตกต่างกันออกไปบางคนอาจจะเที่ยวคนเดียวหรือมีความคิดที่แตกต่างจากเรา ซึ่งแล้วแต่ความชอบและประสบการณ์ เที่ยวคนเดียวที่เดียวกันประสบการณ์ที่ได้รับหรือรูปแบบการเที่ยวก็ยังไม่เหมือนกันซะทีเดียว รูปแบบการเที่ยวคนเดียวปัจจุบันถือว่าเป็นที่สนใจพอสมควร และกำลังได้รับการตอบรับอย่างดีจากที่พักอย่างโฮสเทลที่มีราคาที่ถูกและเหมาะอย่างยิ่งกับความต้องการที่พักที่เรียบง่ายและได้เพื่อนเพิ่มที่พักห้องเดียวกัน ราคาถูกกว่าปกติซึ่งอาจจะบอกว่าถูกก็แล้วแต่คนนะบอกว่าราคาเหมาสมหรือคุ้มค่าก็น่าจะเหมาะกว่า แม้ว่าบ้านเราเองอาจจะมีที่พักในรูปแบบนี้ไม่เยอะเท่าที่พักปกติทั่วไปแต่ก็เริ่มมีการเปิดกิจการตามแหล่งท่องเที่ยวสำคัญๆหรือที่มีนักท่องเที่ยวไปเที่ยวกันเยอะ

เรา เที่ยวคนเดียว.com นำเสนอรูปแบบของการเที่ยวคนเดียวที่ไม่มีรูปแบบจำกัดหรือว่าตายตัว ดังนั้นจะเห็นหัวข้อโพสต์ของเราเยอะมากและบางอย่างยังไม่มีข้อมูลสำหรับให้ท่านได้อ่านแต่เมื่อเราได้สัมผัสกับสิ่งเหล่านั้นแล้วเราเองพยายามที่จะเข้ามาเพิ่มเติมเนื้อหาให้กับคุณผู้อ่านในภายหลัง สำหรับบางครั้งการแสดงความคิดเห็นหรือว่าเล่าเรื่องราวอาจจะมีทั้งถูกใจและคิดต่าง เราเองน้อมรับสำหรับการแนะนำติชมซึ่งสิ่งที่ท่านติขมและแนะนำนั้นจะช่วยให้เรานั้นได้นำเสนอเรื่องราวของการเที่ยวคนเดียวได้ถูกต้องและเหมาะสมมากยิ่งขึ้น หลายคนอาจจะบอกว่าเที่ยวคนเดียวมีเยอะมากอย่างเช่นเว็บบล็อกต่างๆเขียนเล่าประสบการณ์ ไม่แปลกเมื่อคนเที่ยวคนเดียวเยอะการแบ่งปันข้อมูลต่างๆก็เยอะเช่นเดียวกันแต่เที่ยวคนเดียวมีความแตกต่างจากที่อื่นอย่างไรบ้างเช่น

- รูปแบบการเดินทางที่มีมากกว่า 1 วิธี

- เพิ่มมุมมองที่คุณอาจจะไม่ได้อ่านจากที่อื่นเพราะอย่างที่กล่าวมาตอนต้นสถานที่เดียวกันอาจจะมีมุมมองที่แตกต่าง

- แบ่งแยกแหล่งท่องเที่ยวเที่ยวคนเดียวตามรูปแบบ ตามระดับความสูงและอื่นๆเพื่อการเข้าถึงเนื้อของคุณผู้อ่านได้มากขึ้น

- การเล่าเรื่องเป็นการเขียนแบบทั่วไปไม่ใช้คำวิชาการหรืออาจจะมีแต่เพียงส่วนน้อยเพราะเชื่อว่าการอ่านเนื้อหาเที่ยวคนเดียวหรือเนื้อหาท่องเที่ยวมักจะต้องการความผ่อนคลายหรือว่าเป็นกันเองมากกว่า

- ภาพประกอบมุมมองของเราเองซึ่งอาจจะไม่ใช้มุมมองที่คุณเคยเห็นหรือสัมผัสมาก่อนเพราะบางครั้งมุมที่ถ่ายยอดฮิตคุณอาจจะไม่เห็นในเว็บไซต์ของเราแต่จะเห็นภาพของสถานที่นั้นในมุมอื่นแทน

กระแสเที่ยวคนเดียวปัจจุบันนั้นถือว่าได้รับความนิยมสำหรับในบานเราแต่ทว่าในต่างประเทศหรือฝั่งยุโรปนั้นมีการเที่ยวคนเดียวหรือแบกเป้เที่ยวกันมานานแล้วบ้านเราเองก็มีหลายคนที่ชอบการเดินทางเที่ยวคนเดียวมาหลายสิบปี เนื่องด้วยการดำเนินชีวิตที่เปลี่ยนไปการเที่ยวย่อมที่จะเกิดปัญหาเรื่องต่างๆมากมายอย่างที่เรากล่าวในหัวข้ออื่นๆท่านสามารถที่จะเข้าไปค้นหาหรือเลือกอ่านได้ เที่ยวคนเดียวก็ได้เมื่อเพื่อนหรือคนอื่นเขาไม่ชอบที่เที่ยวที่เราจะไปหรือเขาไม่สะดวกในช่วงเวลานั้น การะแสเที่ยวคนเดียวเกิดขึ้นจากหลายอย่างแต่ละคนแตกต่างกันแต่มีจำนวนไม่น้อยที่กำลังเริ่มต้นสำหรับการเที่ยวคนเดียว แหล่งท่องเที่ยวไม่ต่างกันแต่บรรยากาศความรู้สึกต่างกันแน่นอนเมื่อเทียบกับการเที่ยวหลายคนไม่มีสิ่งไหนหรือแบบไหนไม่ดี ขึ้นกับว่าคุณต้องการเที่ยวแบบไหนมากกกว่า เราเองชอบเที่ยวคนเดียวแบบนี้จึงนำเสนอประสบการณ์ของการเที่ยวคนเดียวโดยเฉพาะสำหรับคนที่ชอบเหมือนๆกัน
Meet travel apps It is in the blood. Think about traveling. Think of the app. We are ready to present new styles and have more functions than that.

- Choose an image in the app as a wallpaper on your phone
- Set up to receive notifications when new articles or articles are updated.
- Choose categories easily
- Easy to find information
- Change the theme, both color and view, such as bright or suitable for night or low light
- Other in the future

Thank you for using our app. We are traveling alone, like friends.

Read and answer the questionnaire to be a guide. We started to post polls for you to comment on the same trip.

We are updating
- Travel reviews which will be added continuously

For people who are fond of traveling alone If you want to read interesting articles from us about traveling alone and others related to traveling alone Can read anywhere, anytime that can connect or access the internet

First of all, I must say that traveling alone in each person's style is different. Some people may travel alone or have different ideas from us. Which depends on preferences and experience Traveling alone, the same experience or travel style is not the same. The current travel pattern is considered to be of sufficient interest. And being well received by the hostel, for example, with a cheap price and the perfect need for simple accommodation and getting friends to add the same accommodation Cheaper than usual, which may be said to be cheap, but people say that the price is reasonable or worth it should be more suitable. Although our own home may not have many types of accommodation in this type of accommodation, but it has started to open as a major tourist attraction or a lot of tourists.

We travel alone. Com Offer a single form of travel that has no limited or fixed form. Therefore, we will see a lot of our post topics, and some do not have information for you to read, but once we get in touch with those things, we ourselves try to add more content to your readers later. For sometimes, comments or stories may be both pleasant and different. We bow to receive suggestions for criticism, which the things that you bitter and suggest will help us to offer a more accurate and appropriate way of traveling alone. Many people may say that traveling alone has a lot, such as blogs, writing experiences. Not strange when traveling alone, sharing a lot of information is the same, but traveling alone is different from other places.

- Travel patterns with more than 1 method

- Add a view that you may not have read from elsewhere, because as mentioned at the beginning, the same place may have a different perspective.

- Separation of tourist attractions, single trips according to the pattern According to the height and others, in order to reach your flesh more readers

- Storytelling is a general type of writing that does not use academic words or may be only a minority because it is believed that reading content, traveling alone or travel content often requires relaxation or being more friendly.

- Illustration of our own views, which may not use the view you have seen or touched before, because sometimes the angle that hits you may not be seen on our website, but will see the image of that place in another corner. replace

The current one is considered to be popular in our country, but in foreign countries or Europe, there are many trips or backpacking for a long time. Alone for many decades Due to the changing lifestyle, traveling will inevitably cause many problems, as we mentioned in other topics. You can go to search or choose to read. Can travel alone when a friend or other person does not like the trip we go to or he is not convenient at that time A single trip is made from many things, each one being different, but there are a few that are starting for a single trip. Tourist attractions are no different, but the atmosphere is different. Of course, compared to many people, there is nothing or bad. Depends on how much you want to travel We ourselves like to travel alone, so this offers an experience of traveling alone, especially for people who like the same.
Read more
Collapse
Loading...

What's New

ปรับปรุงการแสดงผล
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
May 22, 2019
Size
6.3M
Installs
10+
Current Version
1.0.6
Requires Android
4.2 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
2may
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.