Hype Hair

Нуди купувања во апликација
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

The biggest hair magazine for Women of Color featuring, the most creative, up-to-date hairstyles, makeup tips, fashions, and exclusive celebrity style tips!

---------------------------------

This is a free app download. Within the app users can purchase the current issue and back issues.
Subscriptions are also available within the application. A subscription will start from the latest issue.

Available subscriptions are:
12 months (9 issues)

-The subscription will renew automatically unless cancelled more than 24 hours before the end of the current period. You will be charged for renewal within 24 hours of the end of the current period, for the same duration and at the current subscription rate for the product.
-You may turn off the auto-renewal of subscriptions through Google Play Account settings, however you are not able to cancel the current subscription during its active period.

Users can register for/ login to a pocketmags account in-app. This will protect their issues in the case of a lost device and allow browsing of purchases on multiple platforms. Existing pocketmags users can retrieve their purchases by logging into their account.

We recommend loading the app for the first time in a wi-fi area.

If you have any problems at all please do not hesitate to contact us: help@pocketmags.com
Најголемата списание косата за жени на боја во кој, на повеќето креативни, up-to-date фризури, совети шминка, модата, и ексклузивни совети славна личност стил!

---------------------------------

Оваа услуга е бесплатна стан преземете. Во рамките на стан корисниците можат да купат тековниот број и назад прашања.
Претплати се исто така достапни во рамките на барањето. А претплата ќе започне од најновиот број.

Претплати се на располагање:
12 месеци (9 прашања)

-На Претплата ќе ја обноват автоматски освен ако откажани повеќе од 24 часа пред истекот на тековниот период. Ќе ви биде наплатено за обновување во рок од 24 часа од крајот на тековниот период, за исто времетраење и во сегашната стапка претплата за производот.
-Вие Може да го исклучите авто-обновување на членства преку Google Play подесувањата на профилот, но не сте во можност да ја откажете тековната претплата за време на неговиот активен период.

Корисниците можат да се регистрирате за / најава на pocketmags сметка во стан. Ова ќе ги штити нивните прашања во случај на изгубениот уред и ќе ви овозможи пребарување на купување на повеќе платформи. Постоечките pocketmags корисници можат да пристапат на нивните купувања влезете во нивната сметка.

Препорачуваме да се вчитување на стан за прв пат во Wi-Fi област.

Ако имате било какви проблеми на сите, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас: help@pocketmags.com
Прочитајте повеќе
3,4
Вкупно 42
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Minor bug fixes
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
16 август 2018
Големина
7,9M
Инсталации
1.000+
Тековна верзија
6.0.3
Потребен е Android
4.4 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Споделува информации, Дигитални купувања
Производи во апликација
2,82 US$ - 21,32 US$ по ставка
Понудено од
Pocketmags.com
Програмер
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.