Ujyaalo

Contains Ads

Ujyaalo app brings you latest news as it happens in Nepal and Nepali community around the globe.

· News and article from Ujyaalo Online (www.ujyaaoonline.com)

· Live streaming of Ujyaalo 90 Network (24 hours)

· News, features stories of Nepali migrants

· Radio program downloads (Kayakairan, Nepal Darpan, Bulbul, Shruti Sambeg etc)

· Interactive tools to engage with Ujyaalo's radio programs
Lexo më shumë
4,5
1 567 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Fix crash on news on some devices
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
1 gusht 2018
Madhësia
Ndryshon sipas pajisjes
Instalimet
100.000+
Versioni aktual
Ndryshon sipas pajisjes
Kërkon Android
Ndryshon sipas pajisjes
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Elementet interaktive
Përdoruesit ndërveprojnë
Autorizimet
Ofruar nga
Ujyaalo Mobile
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.