Luedu - edukativna kviz platforma i društvena igra

Ako volite rebuse, zagonetke i pitalice – sve ono što izoštrava duh i misli, onda je Luedu prava igra za vašu porodicu!

Ovu društvenu igru čine tabla sa jedinstvenom kombinacijom polja i digitalni kviz razvijen putem mobilne aplikacije. Aplikacija pruža mogućnost svakom igraču da izabere kviz pitanja koja odgovaraju njegovom uzrastu i interesovanju.

Pitanja u igri prilagođena su svim uzrastima: od nižih razreda osnovne škole uključujući oblasti kao što su srpski jezik, istorija, geografija i opšta kultura, do pitanja iz sveta fudbala, košarke, muzike, filma, nauke i zanimljivosti za odrasle.

Luedu je interaktivna, edukativna i zabavna platforma koja na jedinstven način objedinjuje igru na tabli sa kviz pitanjima u aplikaciji. Aplikacija pruža mogućnost svakom igraču da izabere pitanja koja odgovaraju njegovom uzrastu i interesovanju. Luedu mogu da igraju svi - od 7 do 77 godina.

Luedu vam pomaže da na najbolji, najkonstruktivniji i najlepši način provedete dragoceno vreme sa decom. Luedu podstiče spontano učenje kod vašeg deteta, stimuliše intelektualni razvoj i povezuje vas sa detetom u aktivnosti koju nikada ranije niste radili na ovaj način.

"Luedu je prilika da se porodica poveže, najkonstruktivnije moguće koristi digitalne tehnologije u svrhu sticanja znanja, pomeranja sopstvenih granica, zabave, avanture i učenja."

Ana Mirković, psiholog

Digital Communications Institute

Posetite naš sajt i naručite igru http://www.luedu.co.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

- We added a search feature
- We added new sound control
- Small bug fixes
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
February 20, 2020
Size
54M
Installs
10,000+
Current Version
1.1
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Razor Communications LTD
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.