Luedu - edukativna kviz platfo

4.6
126 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

Ako volite rebuse, zagonetke i pitalice – sve ono što izoštrava duh i misli, onda je Luedu prava igra za vašu porodicu!

Ovu društvenu igru čine tabla sa jedinstvenom kombinacijom polja i digitalni kviz razvijen putem mobilne aplikacije. Aplikacija pruža mogućnost svakom igraču da izabere kviz pitanja koja odgovaraju njegovom uzrastu i interesovanju.

Pitanja u igri prilagođena su svim uzrastima: od nižih razreda osnovne škole uključujući oblasti kao što su srpski jezik, istorija, geografija i opšta kultura, do pitanja iz sveta fudbala, košarke, muzike, filma, nauke i zanimljivosti za odrasle.

Luedu je interaktivna, edukativna i zabavna platforma koja na jedinstven način objedinjuje igru na tabli sa kviz pitanjima u aplikaciji. Aplikacija pruža mogućnost svakom igraču da izabere pitanja koja odgovaraju njegovom uzrastu i interesovanju. Luedu mogu da igraju svi - od 7 do 77 godina.

Luedu vam pomaže da na najbolji, najkonstruktivniji i najlepši način provedete dragoceno vreme sa decom. Luedu podstiče spontano učenje kod vašeg deteta, stimuliše intelektualni razvoj i povezuje vas sa detetom u aktivnosti koju nikada ranije niste radili na ovaj način.

"Luedu je prilika da se porodica poveže, najkonstruktivnije moguće koristi digitalne tehnologije u svrhu sticanja znanja, pomeranja sopstvenih granica, zabave, avanture i učenja."

Ana Mirković, psiholog

Digital Communications Institute

Posetite naš sajt i naručite igru http://www.luedu.co.
Updated on
Feb 20, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Location, Personal info, and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted
Committed to follow the Play Families Policy

Ratings and reviews

4.6
126 reviews
A Google user
January 9, 2020
Amazing app including very interesting trivias for elementary school kids and elders. Questions divided in three levels of difficulty. A+++ grade
8 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Razor Communications LTD
February 26, 2020
Hvala, dragi Ivane :)
A Google user
February 21, 2020
За нека питања је погрешан одговор означен као тачан. Нпр. Питање гдје се догодио први напад камиказа у 2. Св. Рату има за "тачан одговор": Перл Харбор, што је нетачно. Питања за 1. и 2. разред често имају понуђена два или чак сва три иста одговора. Има тога још.
3 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Razor Communications LTD
February 26, 2020
Dragi Nemanja, zahvaljujemo se na Vašem komentaru, uvažićemo Vaše primedbe. Proverili smo i stalno proveravamo bazu pitanja koja se koristi u našoj aplikaciji i trudimo se da otklonimo sve uočene greške. Nadamo se da ćete i dalje uživati i učiti uz Luedu - Nauči se čoveče. Još jednom - hvala :)
A Google user
March 2, 2020
Trebala bi biti opcija i za latinicu, eventualno i za engleski jezik. Do tad, ce ipak sacekati koristenje, i ako je vrhunska zabava.
Did you find this helpful?
Razor Communications LTD
March 6, 2020
Dragi Timure, tek smo počeli i imamo u planu da širimo LUEDU i prilagođavamo i za druge jezike i druga pisma :) Ovo je početak, a Vama hvala što ste sugestiju podelili sa nama - svaki savet je dragocen :)

What's new

- We added a search feature
- We added new sound control
- Small bug fixes

App support