Luedu - edukativna kviz platfo

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

Ako volite rebuse, zagonetke i pitalice – sve ono što izoštrava duh i misli, onda je Luedu prava igra za vašu porodicu!

Ovu društvenu igru čine tabla sa jedinstvenom kombinacijom polja i digitalni kviz razvijen putem mobilne aplikacije. Aplikacija pruža mogućnost svakom igraču da izabere kviz pitanja koja odgovaraju njegovom uzrastu i interesovanju.

Pitanja u igri prilagođena su svim uzrastima: od nižih razreda osnovne škole uključujući oblasti kao što su srpski jezik, istorija, geografija i opšta kultura, do pitanja iz sveta fudbala, košarke, muzike, filma, nauke i zanimljivosti za odrasle.

Luedu je interaktivna, edukativna i zabavna platforma koja na jedinstven način objedinjuje igru na tabli sa kviz pitanjima u aplikaciji. Aplikacija pruža mogućnost svakom igraču da izabere pitanja koja odgovaraju njegovom uzrastu i interesovanju. Luedu mogu da igraju svi - od 7 do 77 godina.

Luedu vam pomaže da na najbolji, najkonstruktivniji i najlepši način provedete dragoceno vreme sa decom. Luedu podstiče spontano učenje kod vašeg deteta, stimuliše intelektualni razvoj i povezuje vas sa detetom u aktivnosti koju nikada ranije niste radili na ovaj način.

"Luedu je prilika da se porodica poveže, najkonstruktivnije moguće koristi digitalne tehnologije u svrhu sticanja znanja, pomeranja sopstvenih granica, zabave, avanture i učenja."

Ana Mirković, psiholog

Digital Communications Institute

Posetite naš sajt i naručite igru http://www.luedu.co.
Updated on
Feb 20, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- We added a search feature
- We added new sound control
- Small bug fixes