Veturaneshitje - Kosovë, Shqip

4.0
99 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Veturaneshitje.com është vendi më i mirë për shitjen e veturave në Kosovë, Shqipëri. Platforma ofron shpalljen falas për vetura dhe auto pjesë, regjistrimin e auto bizneseve, lajme rreth veturave si dhe forumin e diskutimeve që kanë të bëjnë me veturat në përgjithësi.
Updated on
May 24, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

Ratings and reviews

3.9
94 reviews
Fitim Maliqi
April 10, 2022
Aplikacioni eshte shume i mire. Mbase me i miri i llojit te tij ne Kosove. Sygjerimet e mia (qe me i pas 5*): - Të shtohet data e publikimit te postimit. Besoj kjo eshte domosdoshmëri, pasi qe ka postime te vjetra. - secila veturë e cila e la banerin "e shitur" te largohet. Ju dëshiroj suksese!
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
Alba Hajdini
January 29, 2023
Aplikacioni eshte i mire por, ka hapesire te permiresohen edhe disa gjera. Me poshte gjeni disa sugjerime: 1. E kam verenjtur qe disa pronare i vendosin çmimet e veturave 0€. Mund ta beni te obligueshme qe pronaret te vendosin çmimin real. 2. Tek butoni "Kerko" mund ta vendosni nje opcion "largoni veturat e shitura", qe te mos shfaqen ne filterin e kerkimit veturat qe tashme jane shitur. 3. Mund te shtoni nje opcion "Ruaj kete veture", ajo veture te ruhet tek profili dhe te gjindet me lehte.
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
Agon Shkodra
October 15, 2021
Ton kohen koqitet bllokohet edhe mundesh me zgjedh veq nje tip prej markes t caktume qe dmth sosht i detajum ose i mendum ,ma shum ke sygjerim se sa kritike 🤪
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

This version brings many improvements:
-New design with the best user experience
-Advanced search
-Simple search based on make and model
-Add vehicle
-Edit vehicle & Delete vehicle

If you have problems or suggestions, please send us an email to info@veturaneshitje.com
Faleminderit - Thank you for using veturaneshitje.com Stay healthy!

App support