Sábado

Ofron blerje përmes aplikacionit

Faça o download da SÁBADO Android e conheça uma revista nova e surpreendente todas as semanas com notícias, reportagens multimédia, vídeos e artigos de opinião.
Lexo më shumë
2,4
65 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Melhorias
pequenas correcções
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
25 qershor 2014
Madhësia
1,9M
Instalimet
5.000+
Versioni aktual
1.8
Kërkon Android
3.0 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Elementet interaktive
Blerje dixhitale
Produktet brenda aplikacionit
0,99 US$ - 84,57 US$ për artikull
Autorizimet
Ofruar nga
Cofina Media
Zhvilluesi
Rua Luciana Stegagno Picchio, Nº 3 . 1549-023 Lisboa PORTUGAL
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.