Vikatan News & Magazines

Contains Ads
·
Нуди купувања во апликација
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

The New Vikatan Android App - Tamil Books App Store, Tamil Magazine App Store & Latest Tamil News Reader

Enjoy the latest Tamil news feed from vikatan.com in an interactive display format. Get latest news on Tamilnadu, politics, cinema, business, finance, environment and agriculture, automobile, cricket & sports and international affairs.

The Vikatan Magazines Store for the smart Global Tamilian, giving access to their beloved magazines - Ananda Vikatan, Junior Vikatan, Nanayam Vikatan, Motor Vikatan, Chutti Vikatan, Aval Vikatan, Sakthi Vikatan, Pasumai Vikatan, Vikatan Thadam, Aval Kitchen, Aval Manamagal and Vikatan Diwali Malar. Download and read single issue or buy subscriptions of your favorite magazines.


Key Features of the App:
★ New look Material Design
★ Read whether you are online or offline
★ Post comments on news articles and magazines articles
★ Facebook and Twitter Sharing of news & articles
★ Captivating Albums
★ Exclusive and trending Videos, Teasers and Trailers
★ News, Magazines and eBook all in one app.
★ In App purchases/subscription
★ Background Downloading

Note:
This digital edition does not include the cover mount items occasionally given with printed copies.
Новиот Vikatan Андроид App - Тамилски Книги App Store, Тамил списание App Store и ја Тамил News Reader
 
Уживајте во најновите Тамилски вести храна од vikatan.com во интерактивен приказ формат. Земете најновите вести на Tamilnadu, политика, кино, бизнисот, финансиите, животната средина и земјоделството, автомобилската, крикет и спортски и меѓународните односи.
 
Списанија Магазин Vikatan за паметни Глобална Tamilian, давајќи им пристап до нивната сакана списанија - Ананда Vikatan, помлад Vikatan, Nanayam Vikatan, Моторни Vikatan, Chutti Vikatan, Aval Vikatan, Sakthi Vikatan, Pasumai Vikatan, Vikatan Thadam, Aval кујна, Aval Manamagal и Vikatan Дивали Malar. Преземете и прочитате едно прашање или купи претплата на вашите омилени списанија.


Главни карактеристики на апликацијата:
★ Нов изглед материјал дизајн
★ Прочитај дали сте онлајн или офлајн
★ сеиспрати коментари на вести статии и списанија статии
★ Фејсбук и Твитер за споделување на вести и статии
★ Волшебна албуми
★ Ексклузивни и видеа во тренд, Teasers и Влечни возила
★ Вести, списанија и книги и сето тоа во една апликација.
★ Во стан купување / претплата
★ Позадина Превземање

Забелешка:
Оваа дигитална верзија не вклучува насловната качи предмети повремено дава со печатени копии.
Прочитајте повеќе
3,9
Вкупно 5.240
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

- Fixed Tab crash
- New Improved UI
- Magazine View Online / Offline
- Discover more news on Home Screen
- eBooks
- Add topics to create your own personal news feed
- And much more exciting features
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
25 септември 2018
Големина
20M
Инсталации
100.000+
Тековна верзија
4.0.7
Потребен е Android
4.2 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Дигитални купувања
Производи во апликација
0,99 US$ - 29,99 US$ по ставка
Понудено од
VIKATAN.COM PRIVATE LIMITED
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.