Vikatan News & Magazines

Contains Ads
·
Ofron blerje përmes aplikacionit

The New Vikatan Android App - Tamil Books App Store, Tamil Magazine App Store & Latest Tamil News Reader

Enjoy the latest Tamil news feed from vikatan.com in an interactive display format. Get latest news on Tamilnadu, politics, cinema, business, finance, environment and agriculture, automobile, cricket & sports and international affairs.

The Vikatan Magazines Store for the smart Global Tamilian, giving access to their beloved magazines - Ananda Vikatan, Junior Vikatan, Nanayam Vikatan, Motor Vikatan, Chutti Vikatan, Aval Vikatan, Sakthi Vikatan, Pasumai Vikatan, Vikatan Thadam, Aval Kitchen, Aval Manamagal and Vikatan Diwali Malar. Download and read single issue or buy subscriptions of your favorite magazines.


Key Features of the App:
★ New look Material Design
★ Read whether you are online or offline
★ Post comments on news articles and magazines articles
★ Facebook and Twitter Sharing of news & articles
★ Captivating Albums
★ Exclusive and trending Videos, Teasers and Trailers
★ News, Magazines and eBook all in one app.
★ In App purchases/subscription
★ Background Downloading

Note:
This digital edition does not include the cover mount items occasionally given with printed copies.
Lexo më shumë
3,9
5 240 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

- Fixed Tab crash
- New Improved UI
- Magazine View Online / Offline
- Discover more news on Home Screen
- eBooks
- Add topics to create your own personal news feed
- And much more exciting features
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
25 shtator 2018
Madhësia
20M
Instalimet
100.000+
Versioni aktual
4.0.7
Kërkon Android
4.2 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Elementet interaktive
Blerje dixhitale
Produktet brenda aplikacionit
0,99 US$ - 29,99 US$ për artikull
Autorizimet
Ofruar nga
VIKATAN.COM PRIVATE LIMITED
Zhvilluesi
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.