Vikni Taksi - Викни Такси

4.6
552 reviews
50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Видео рецензија од kajgana.com -
http://kajgana.com/makedonski-mobilni-aplikacii-i-del

Апликација на денот на it.com.mk -
http://it.com.mk/aplikatsija-na-denot-vikni-taksi-vo-skopje

Рецензија од gsm.mk -
http://gsm.mk/vikni-taksi

Викни Такси е апликација која ги содржи сите броеви на такси компаните во Скопје. Освен нивното име, е прикажан и попустот што го нуди компанијата, фиксниот и/или мобилниот телефон, како и телефон наменет за испраќање на пилотка/титка, доколку постои таков.

Вградена е и опција наречена „таксиметар“ која овозможува на корисникот да пресмета отприлика колку треба да му биде наплатено за патувањето базирано на тоа колку време се вози и колкав пат е поминат.

Апликацијата има и опција "Најбарани" која го брои вкупниот број на повици кон такси компаниите направени од страна на корисниците на Викни Такси преку апликацијата во периодот од Октомври 2013 до денес. Повиците се бројат постојано, но се освежуваат еднаш дневно.

Има можност за додавање на неколку омилени такси компании и нивно брзо повикување, кое најпрвин ќе се обиде да ѕвони на бројот за пилотка/титка, потоа на мобилиен и крајно на фиксен доколку другите два не се достапни. За тоа на кој број се ѕвони, корисникот е известен непосредно пред повикување на самиот број.
Updated on
Oct 19, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

Ratings and reviews

4.6
549 reviews
A Google user
February 13, 2019
Very useful app!
7 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Branko Angelov
November 10, 2021
Update na informaciite za popustot od taxi kompaniite... Skoro site kompanii od pred nekoj den go ukinaa popustot,a kaj vas na aplikacijata se uste stoi
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
January 3, 2020
Potrebno e azuriranje na podatocite za taxi kompaniite. Na primer, Yellow Taxi veke ne postoi, odnosno sega se del od Nase Taxi. Vardar veke nemaat popust, a veruvam i drugi, zaradi novite taksimetri koi se direktno povrzani so sistemot na UJP i ne ovozomozuvaat popust.
7 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

- 3.4.0
* Додаден англиски јазик.
* Поправени багови.
- 3.3.1
* Додадена опција за пријавување на проблеми со број.
* Поправен мал баг.